• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۲۵۷۶۹
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۷:۴۴

آیا واقعا بایدن پاسخ این سوال ها را نمی داند؟!

جو بایدن درسخنان خود در نشست امنیتی مونیخ ضمن استقبال از پیشنهاد اتحادیه اروپا برای بازگشت به برجام, ادعاهایی نیز در خصوص تهدیدهای بی ثبات کننده ایران مطرح کرد که سوال های بسیاری را این ادعاها به وجود آورد.

آیا واقعا بایدن پاسخ این سوال ها را نمی داند؟!

باید پرسید: آیا این ایران است که از برجام خارج شده یا آمریکا؟! آیا این ایران است که بزرگترین صادر کننده سلاح در جهان و منطقه است یا ایران؟! آیا این ایران است که به عراق و افغانستان لشکر کشی نظامی کرد یا آمریکا؟! آیا این ایران است که به یمن تجاوز نظامی کرد و بنادر استراتژیک آن را به زیر اشغال خود در آورد یا عربستان و امارات که از متحدان امریکا هستند؟! آیا این ایران است که پروژه بهار عربی را در خاورمیانه و شمال افریقا اجرا کرد و موجب سقوط دولت های حاکم و هرج و مرج ناشی از آن شد یا آمریکا؟! آیا این ایران است که تکفیری ها را از سراسر جهان به سوریه کوچ داد یا امریکا و دولت های غربی ؟! آیا این ایران است که طرح های مصوب سازمان ملل را درباره حل بحران فلسطین کنار زد و آن را با طرح موسوم به معامله قرن جایگزین کرد یا اسرائیل؟! آیا این ایران است که سیاست مخفی کاری هسته ای در پیش گرفته و از ورود بازرسان انرژی اتمی به تاسیسات خود ممانعت می کند یا اسرائیل؟! آیا  این اتباع ایران بودند که واقعه 11 سپتامبر را درامریکا بوجود آوردند یا اتباع عربستان؟! آیا این ایران بود که به غائله دولت خودخوانده داعش درعراق پایان داد یا امریکا؟! آیا درگزارش بیکر- همیلتون به این اشاره شده است که زیر هر سنگ در عراق یک تروریست سعودی خوابیده است یا ایران؟! آیا این ایران است که دولت منتخب عادل عبد المهدی را به سبب گرایش به چین سرنگون کرد یاایران؟! آیا این ایران است که باعث بلاتکلیفی سیاسی در لبنان شد و از تشکیل دولت جلوگیری می کند یا امریکا؟! آیا کرونا که هزاران انسان بیگناه را به کام مرگ فرستاده و اقتصاد جهانی را زمین گیر کرده است از دل جنگ تجاری امریکا و چین بیرون آمده یا ایران؟! آیا این ایران است که کمترین بودجه نظامی را در منطقه دارد یا متحدان امریکا؟! آیا این ایران است که استانداردهای دوگانه در حقوق بشر و سایر امور بین المللی بکار می گیرد یا امریکا و دولت های غربی؟! آیا این ایران است که این همانی بین اصل حق دفاع مشورع مندرج در سازمان ملل و گروه های تروریستی برقرار کرده است و از ایجاد خظ تمایز بین این دو جلوگیری کرده است یا آمریکا؟ و قس علیهذا.
اگر کسی پاسخ این سوال ها را خارج ازجار و جنجال تبلیغاتی و به صورت علمی دنبال کند قطعا به این نتیجه می رسد که آنچه که بایدن رفتارهای بی ثبات کننده ایران خوانده مبنایی از واقعیت ندارد و خود بایدن و اطرافیانش به خوبی می دانند که ماهیت سیاست و راهبرد منطقه ای ایران دفاعی است اما با توجه به تجارب جنگ تحمیلی 8 ساله و تهدیدهای جاری خود را برای هرگونه تهاجم و حمله نیز آماده کرده است و برخلاف آنچه که درسطح تبلیغات ادعا و القاء می شود، اگر به دقت به کارکردهای محور مقاومت نگاه شود این محور در راستای صلح و ثبات گام بر می دارد که در مواردی همچون مقابله با تروریسم تکفیری به نفع امنیت و صلح جهانی هم است و اگر این محور نبود بی تردید تاکنون نقشه خاورمیانه تغییر یافته بود و گروه های تکفیری در هرگوشه و کنار این منطقه امارات های مورد نظر خود را تشکیل داده و خاورمیانه را به دیدگاه آخرالزمانی اونجلیست امریکایی و راستگرایان صهیونیستی نزدیک کرده بودند. 
-----------------------------------------------
احمد کاظم زاده                

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جنجال بر سر جایزه صلح اهدایی فیفا به ترامپ!
انفجار تروریستی در موناکوی فرانسه
تظاهرات ضدصهیونیستی در پاریس
روسیه: جنایت بریانسک نشانگر ماهیت تروریستی حکومت زلنسکی است
مراسم تشییع پیکر امام شهید، نیازمند مدیریتی کلان با مشارکت مردم است
«اتود» حسن روح الامین به باغ موزه هنر ایرانی آمد
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، سه شنبه نهم تیر
تاکید یمن بر ایستادگی در کنار گروه‌های فلسطینی
شهید و زخمی شدن دست کم ۵۰ فلسطینی در نوار غزه
رهاسازی آب سد جره جهت تأمین نیاز آبی کشت‌های تابستانه رامهرمز
تاکید لاوروف بر مقابله روسیه با فشار و باج‌خواهی غرب
اعتراف دوباره مارک روته به همکاری ناتو با آمریکا در تجاوز علیه ایران
برگزاری نخستین جلسه کارگروه استانی آموزش عالی خوزستان
شمار جان باختگان زمین‌لرزه در ونزوئلا از ۱۷۰۰ نفر گذشت
خرید ۶۰ هزار تن گندم از کشاورزان کوهدشت لرستان
توسعه زیر ساخت‌ها در پایانه مرزی چذابه برای ارائه خدمات شایسته به زوار حسینی
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم
صعود چادرملوی یزد، گواه وجود استعدادهای خاموش
اقتصاد انگلیس در آستانه رکود
اگر آمریکا به تفاهم نامه پایبند باشد به تعهداتمان عمل می‌کنیم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
همایش بین‌المللی شاهنامه، شاه اثر ماندگار، در تاجیکستان برگزار شد
ابلاغیه جدید وزارت کار از تعطیلی بخش خصوصی در ایام وداع و تشییع پیکر رهبر فقید انقلاب
درگذشت معاون سیاسی ندسا براثر سانحه رانندگی
مهر و موم مطب مامایی متخلف در یزد
توسعه کنتور‌های هوشمند گاز و آغاز نصب در منازل
نام وکلای رژیم صهیونی در فهرست کمیته مجازات
برنی سندرز: ترامپ هزاران بی گناه را در ایران کشت
«امتحانات نهایی» دانش‌آموزان المپیاد‌های بین‌المللی «داخلی» برگزار می‌شود
محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب از نرم‌افزار‌های مسیریاب اعلام می‌شود
هشدار حزب‌الله به رژیم صهیونی: حق دفاع محفوظ است
اژه‌ای: نکات و فرمان های رهبر انقلاب باید عملیاتی شوند
دعوت از آحاد مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید
اختلال در سامانه پیش ثبت نام پایه هفتم
امیر«خوش‌قلب»:سامانه‌های‌پدافندی دائما درحال تحول هستند
برنامه ریزی برای افزایش ظرفیت انرژی خورشیدی در خوزستان
بیانیه جمعی از اعضای مجلس خبرگان درباره تحولات اخیر و مذاکرات  (۳ نظر)
مردم زمان طولانی را برای ماندن در تهران انتخاب نکنند  (۲ نظر)
به‌کارگیری نیرو‌های حق‌التدریس در طرح‌های حامی و تقویت مدارس  (۲ نظر)
ایران از جام جهانی ۲۰۲۶ کنار رفت  (۱ نظر)
فرماندهی ندسا خطاب به آمریکا: جهنم را تجربه خواهید کرد  (۱ نظر)
تجهیزات پیشرفته‌ای به ارتش الحاق می‌شود  (۱ نظر)
پرداخت مستقیم یارانه غذا از ترم آینده به دانشجویان  (۱ نظر)
ادامه وقفه در بخشی از خدمات بانک‌های ملی و صادرات  (۱ نظر)
قوه قضائیه، جایگاهی کم‌نظیر برای اصلاح روند امور دارد  (۱ نظر)
بهسازی شبکه توزیع برق اسلامشهر؛ جزئیات قطع موقت برق  (۱ نظر)
الحاق ۶۲ هکتار زمین به خرمشهر برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن  (۱ نظر)
سردار کرمی: پاسخ سریع به تجاوز دشمن، طراحی هوشمندانه شهید پاکپور بود  (۱ نظر)
آمادگی دستگاه‌های حاکمیتی برای آیین وداع و تشییع امام شهید انقلاب  (۱ نظر)
ثبت‌نام مرحله سوم طرح مسکن استیجاری زوج‌های جوان در سه استان  (۱ نظر)
۹ تیر ماه؛ آغاز نام نویسی مراسم پیاده روی اربعین در هرمزگان  (۱ نظر)