• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۶۵۱۲۸
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۸
سیاسی » عمومی

تاکید رئیس مجمع تشخیص مصلحت بر رفع فوری مشکلات معیشتی

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بر لزوم اقدام فوری دولت مستقر و دولت آینده برای رفع مشکلات معیشتی مردم به ویژه قشرهای ضعیف و محروم تاکید کرد و از برگزاری جلسه ای ویژه در این زمینه و ارائه پیشنهادهای اعضای مجمع به محضر مقام معظم رهبری خبر داد.

اکید رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بر اقدام فوری برای رفع مشکلات معیشتی مردمبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از  روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیت الله آملی لاریجانی در جلسه امروز مجمع که به دلیل شرایط کرونایی به صورت حضوری - مجازی برگزار شد، با تبریک و تهنیت حلول ماه ذی الحجه و اعیاد مبارکه این ماه عظیم الشأن به ویژه عید ولایت، این عید را از مواهب عِلوی برای همه بشریت دانست و اضافه کرد: از خدا می خواهیم که همه ما را از متمسکین به ولایت حضرت مولی الموحدین امیرالمومنین علی (ع) در همه ایام قرار دهد و در این ماه عزیز به ویژه در روز عرفه که گرچه عنوان عید ندارد اما حقیقتا عید است، به همه مسلمین توفیق و تسدید برای دعا به ویژه در حق یکدیگر عطا کند تا ان شاءالله به برکت این دعاهای مستجاب، همگی راهی به سوی سعادت، نجات و مراتب عالیه بیابیم.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه خطاب به حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای که در جلسه امروز مجمع به عنوان رئیس قوه قضاییه حضور داشت، انتصاب وی از سوی مقام معظم رهبری به این سمت را بار دیگر تبریک گفت و با آرزوی توفیق برای رئیس جدید دستگاه قضایی اظهار کرد: ایشان را سالهای طولانی است که به دیانت، فضل و اشراف به امور قوه قضاییه می شناسم.
 وی افزود: در اینجا شهادت می دهم در طول ایامی که در دستگاه قضایی حضور داشتم، هیچ کار مهم و دشواری نبود که از ایشان بخواهیم و با وجود همه سختی ها و وظایف گوناگونی که بر عهده داشتند، آن کار را نپذیرند. از خداوند متعال می خواهیم که به ایشان در انجام این وظیفه بسیار سنگین توفیق دهد و با شناخت از روحیات و شخصیت فرهیخته و فهیم ایشان مطمئنیم که ان شاءالله در این مسیر موفق خواهند بود.
آیت الله آملی لاریجانی در بخش دیگری از سخنان خود به مشکلات معیشتی مردم اشاره و تاکید کرد: از دولت فعلی و دولت آتی می خواهیم که فکری عاجل برای کنترل تورم شدید و افسارگسیخته کنند و در راستای حل مشکلات معیشتی مردم به ویژه اقشار ضعیف و محروم، اقداماتی فوری انجام دهند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به آیات و روایات متعدد به ویژه توصیه امیرالمومنین علی (ع) خطاب به مالک اشتر مبنی بر لزوم رسیدگی به محرومان، این امر را از مهم ترین وظایف حکومت اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: امروز گذشته از یارانه نقدی، پرداخت های کلانی به صورت یارانه های پنهان خصوصا در بحث حاملهای انرژی پرداخت می شود که تقسیم آن بصورت عادلانه نیست.
وی گفت: البته ما توصیه به افزایش یارانه نقدی نمی کنیم زیرا این نوع  از یارانه منتهی به خلق پول و به تورم بیشتر می انجامد؛ و ما در هر حال معتقدیم در خصوص یارانه های پنهان که فراتر از یارانه های نقدی است و همچنین سایر مولفه های مربوط به معیشت مردم، باید فکری عاجل شود.
آیت الله آملی لاریجانی افزود: گرچه بحثهای بنیادین و مبنایی نظیر اصلاح ساختار بودجه، بهبود نظام مالیاتی، تغییر نظام بانکی و ... بسیار مهم است اما هم از دولت فعلی و هم از دولت آینده مصراً و اکیداً می خواهیم که علاوه بر این بحثهای مبنایی، فکری عاجل برای امروز و فردای معیشت مردم به ویژه دهک های پایین جامعه کنند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اعلام آمادگی مجمع برای انجام هر گونه کمکی در این مسیر، اظهار کرد: ان شاءالله در آینده نزدیک، جلسه ای ویژه برای بحث و بررسی و جمع آوری پیشنهادهای اعضای محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص کمک به رفع مشکلات معیشتی مردم به ویژه  برنامه های عاجل ، تشکیل خواهیم داد و ماحصل مباحث را خدمت مقام معظم رهبری تقدیم خواهیم کرد.
آیت الله آملی لاریجانی در پایان با اشاره به مشکلات مربوط به بیماری کرونا و موج پنجم شیوع آن ،  ضمن تشکر از همه کسانی که در این زمینه به خدمت رسانی مشغولند ، به ویژه کادر درمان ، بر تلاش و همکاری همه جانبه مردم و مسئولان برای مهار بیماری و تسریع در واکسیناسیون با اولویت استان های محروم همچون سیستان و بلوچستان تاکید کردند. 
بر اساس این گزارش همچنین ادامه مباحث مربوط به تدوین سیاست های کلی تامین اجتماعی در دستور کار امروز مجمع قرار داشت که بندهای دیگری از این سیاست ها به تصویب اعضای مجمع رسید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۷۴ درصد املاک آموزش و پرورش شهرضا بدون سند مالکیت
قدردانی نماینده ولی فقیه و استاندار مازندران از حماسه بصیرت و ایثار مردم مازندران
تولید محصولات کشاورزی سالم، گامی بسوی حفظ سلامت عمومی و پایداری اکولوژیک
ابراز ارادت مردم در رواق دارالذکر به خادم حضرت خورشید
هشدار وزارت صمت برای آمادگی در فصل سرما
تعطیلی دو واحد آلاینده تولید گرانول در بخش قلعه‌نو شهرستان ری
حال و هوای رواق "دار الذکر"
چالیدره طرقبه، میزبان نمایشگاه و بازارچه صنایع دستی خراسان رضوی
کشف ۳۴ کیلو تریاک در عملیات پلیس بوشهر
اجرای طرح مهتاب در سمنان
تداوم مسیر توسعه در مناطق روستایی؛ آغاز عملیات اجرایی طرح بهسازی جاده‌ حبله رود فیروزکوه
تجمع شبانه مردم در ستایش رهبر شهید و تجلی وحدت ملی
توسعه باغات موز؛ گام بلند ایران به سوی خودکفایی
توسعه تجارت مرزی، از اولویت‌های راهبردی استان کرمانشاه است
انعکاس مشکلات عمرانی شهرک خودرویی اراک در بسته «روی خط تماس»
خودکفایی میراث امام شهید
کشف یک دستگاه ریزپرنده غیر مجاز در تالش
تاکید استاندار خوزستان بر آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی برای میزبانی زائران اربعین حسینی
بازدید نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین از شرکت آبفا
کشف داروهای تاریخ‌گذشته و غیرمجاز در قزوین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حساسیت روسیه به اقدام ترکیه در فروش «اس - ۴۰۰»
پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید
تعویق یا تغییری در زمان‌بندی امتحانات نهایی دانش‌آموزان وجود ندارد
برنامه‌ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش عرضه و مصرف گوشت قرمز
ادعا‌های جدید سنتکام درباره تنگه هرمز
فیلمی از مزار مطهر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر
مراسم گرامیداشت رهبر شهید انقلاب در قم برگزار می‌شود
رواق دارالذکر حرم رضوی، آرامگاه ابدی رهبر شهید انقلاب
دو کشته در درگیری شخصی مسلحانه در منطقه سرافرازان مشهد
فردا؛ کالابرگ تیرماه برای کد‌های ملی ۳، ۴، ۵ و ۶ شارژ می‌شود
دوران جدیدی با راهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای آغاز کرده‌ایم
پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی آرام گرفت
هفت شهر ایران در میان گرم‌ترین شهر‌های جهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۹ تیر ۱۴۰۵
ذوالقدر: در حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد
قرارگاه خاتم: به مبدا پشتیبانی ارتش آمریکا حمله می‌کنیم  (۱۷ نظر)
ترامپ: یادداشت تفاهم تمام شد، قصد ندارم با ایران تعامل کنم  (۱۶ نظر)
نماز لیله الدفن آقای شهید ایران را اقامه می‌کنیم/تدفین پیکر رهبر شهید بامداد جمعه در دارالذکر حرم امام رضا ع  (۴ نظر)
سپاه: به ۸۵ نقطه از تاسیسات مهم نظامی آمریکا حمله کردیم  (۴ نظر)
پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید  (۴ نظر)
تغییر غیرمنتظره هواپیمای ترامپ در بازگشت از ترکیه  (۲ نظر)
جزئیات حملات هوایی امروز رژیم تروریستی آمریکا به مناطقی از خوزستان  (۲ نظر)
حملات رژیم جنایتکار آمریکا به چندنقطه در سیستان‌وبلوچستان  (۲ نظر)
جمع آوری بیش از ۱۲ هزار انشعاب غیر مجاز در کلانشهر اهواز  (۲ نظر)
سلامت، امنیت و آرامش؛ اولویت آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در برگزاری امتحانات نهایی  (۱ نظر)
حمله موشکی دشمن آمریکایی به زیرساخت‌های ریلی کشور  (۱ نظر)
اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید در حرم مطهر رضوی  (۱ نظر)
حمله سپاه به زیرساخت‌ها و تأسیسات مهم پایگاه‌های آمریکایی  (۱ نظر)
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد (۲)  (۱ نظر)
بیانیه وزارت‌خارجه درباره نقض تفاهم‌نامه اسلام‌آباد توسط آمریکا  (۱ نظر)