• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۰۵۳۵۷
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۹
علمی و فرهنگی
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران

حوزه سلامت به دلیل تحریم‌های ظالمانه در اولویت پژوهشی قراردارد

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با اشاره به مسئله محور بودن نقطه آغاز پژوهش‌ها در کشور گفت: در این زمینه گلوگاه‌ها و نیاز‌های کشور در اولویت قرار دارد. حوزه سلامت به علت تحریم‌های ظالمانه‌ای که دامن کشور را گرفته، در اولویت است.

بحوزه سلامت به دلیل تحریم‌های ظالمانه در اولویت پژوهشی قراردارده گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از دیپلماسی عمومی و اطلاع رسانی دیپلماسی سازمان انرژی اتمی ایران، مهندس محمد اسلامی معاون رییس جمهور در هفته پژوهش؛ نمایشگاه پژوهش و فناوری و در مراسم رونمایی از سه رادیو داروی درمانی که به مجموع رادیو دارو‌های بومی شده پیوست و بازدید از نمایشگاه پژوهش و فناوری؛ در تشریح کاربردی کردن ایده‌هایی که به سمت پژوهش و فناوری می‌روند و رویکرد سازمان در این ارتباط افزود: سازمان انرژی اتمی به دلیل رسالت و مسؤولیت قانونی اش باید با سیاست‌های پابرجایی که دارد در راستای کمک کردن به پژوهش کشور در همه زمینه‌ها یاری رسان باشد.
وی خاطرنشان کرد: این سازمان با استفاده از ظرفیتی که در اختیار دارد و تعاملی که با جامعه بین الملل، محیط علمی و پژوهشی و مراکز پژوهشی داخل کشور دارد سعی می‌کند با ایجاد فرصت‌های متفاوت در هر رشته‌ای و جلب مشارکت ها؛ زمینه‌های صنعتی سازی و تجاری سازی نتایج پژوهشی را فراهم کند.
وی گفت: سالانه ۱ میلیون بیمار از خدماتی که سازمان انرژی اتمی در بخش پزشکی و جامعه سلامت کشور ارایه می‌کند؛ بهره مند می‌شوند.
آقای اسلامی با پرداختن به بخش صنعت و رویکرد سازمان انرژی اتمی ایران ادامه داد: در حوزه صنعتی به دلیل تحریم‌ها یک سری صنایع دچار مشکل اساسی شده‌اند. سازمان در بخش اول سرویس دهی و پشتیبانی‌های تعمیراتی و در بخش و گام دوم توانسته با خلق فناوری و دستیابی به آن‌ها جایگزینی برایشان پیدا کرده و نیازمان به خارج از کشور را مرتفع کند.
رییس سازمان انرژی اتمی طرح ریزی جدید توسعه کاربرد پرتو‌ها را در اقلیم ایران مورد ارزیابی قرار داده و در این باره افزود: در حوزه کشاورزی آب، خاک و به ویژه بذر‌ها و توسعه کاربرد پرتوها، استاندارد سازی و دیررس نمودن میوه جات و سبزیجات و کنترل آفت‌ها مورد توجه قرار گرفته و با طرح یک برنامه جامع و استفاده از آمایش سرزمین، برای مدیریت بهتر محصولات؛ اقلیم ایران را به ۱۲ منطقه تقسیم بندی کردیم.
وی در حوزه کمبود برق در کشور گفت: یک ظرفیت ۱۰ هزار مگاوات را در چند سایت پیش بینی کرده ایم که بتوانیم با مشارکت‌هایی که جلب می‌کنیم و استفاده از ظرفیت‌های صنعتی و علمی کشور نیروگاه‌های هسته‌ایمان را گسترش دهیم و حداقل به سوی ۱۰ هزار مگاوات ظرفیت حرکت کنیم. این برنامه بسیار بزرگ است و یک سرمایه‌گذاری ۴۰ میلیارد دلاری است.
در نمایشگاه فناوری‌های هسته‌ای علاوه بر رونمایی از سه رادیو داروی درمانی شامل سرطان‌های پروستات، سر و گردن، روده بزرگ و یک رادیو داروی تشخیصی از بخش‌های دیگر دستاورد‌های پژوهشی سازمان نیز بازدید شد.
بذر‌های هیبریدی خیار که برای اولین بار در کشور تولید شده، دستاورد‌های مختلف در زمینه، سامانه تعیین نشتی سوخت در محفظه سیپینگ، تولید و عرضه نمونه ارتقاء یافته شتابدهنده الکترواستاتیک، تولید ایزوتوپ پایدار کربن به روش لیزری هم مورد بازدید بازدیدکنندگان قرار گرفت.
این نمایشگاه با مشارکت پژوهشکده‌های کاربرد پرتوها، فیزیک و شتابگرها، فتونیک و فناوری‌های کوانتومی، پلاسما و گداخت هسته ای، کشاورزی هسته‌ای و مرکز مهندسی مواد با دستاورد‌هایی در حوزه‌های مختلف علمی و پژوهشی برگزار شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان کار نمایشگاه اکسپو کودک دوحه ۲۰۲۵ با حضور موفق غرفه ایران
طعم شیرین انار و هنر دست‌ها در جشنواره پررونق روستای فرسمانه تفرش
بازچرخانی آب، راهکاری پایدار برای مدیریت و صرفه‌جویی در منابع آبی
دزفول عاری از بیماری وبا
ریزش معدن در دربید با دو مصدوم
۲۰ آبان، آخرین فرصت برای ثبت نام رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان
تذکرات کتبی نمایندگان مجلس به دستگاه‌های اجرایی
پیش بینی تولید یک هزار و ۸۰۰ کیلوگرم زعفران در مرند
کشف گنجینه‌ای ۲۰۰ قطعه‌ای از آثار باستانی، تاریخی در بوشهر
تأمین بیش از ۳۰۵ هزار تن نهاده دامی در کرمانشاه
دست ایران در تعداد و تنوع موشک‌ها پر است
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
مروری بر خبر‌های ۱۷ آبان در ۱۲۰ ثانیه
تاکید بر پرداختن به جنگ ۱۲ روزه با استفاده از موسیقی و نمایش
سدهایی که نیمه خالی مانده‌اند
بهسازی و آسفالت راه دسترسی امامزاده عبدالله در اندیکا
ورود قطار گردشگری مثلث طلایی به راه‌آهن اصفهان
مروری بر برخی برنامه‌های متنوع سیما
مدیریت منابع آب باید به حوضه‌های آبریز مستقل واگذار شود
درگذشت ابوطالب جوادی پیشکسوت فرهنگ هرمزگان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
پیروزی صنعت نفت آبادان مقابل پارس جنوبی جم
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)