• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۱۱۳۷۲
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۳
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش

وزیر آموزش و پرورش: از تولیدکنندگان اسباب بازی حمایت جدی می کنیم

وزیر آموزش و پرورش در مراسم افتتاحیه هفتمین نمایشگاه ملی اسباب بازی تاکید کرد: رویکرد دولت حمایت جدی و عملی از تولیدکنندگان داخلی این عرصه است.

وزیر آموزش و پرورش: از تولیدکنندگان اسباب بازی حمایت جدی می کنیمبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، یوسف نوری در این مراسم که در محل مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون برگزار شد، افزود: اسباب‌بازی نقش‌های مکملی دارد که این نقش‌ها برای همه ما ملموس است. مخصوصا اسباب‌بازی‌هایی که نقش اجتماعی دارند یعنی برای بازی‌های گروهی ساخته شده‌اند. این نوع اسباب‌بازی‌ها دانش‌آموزان، نوآموزان، کودکان و حتی نوجوانان و بزرگسالان را وادار می‌کنند که در فعالیت‌های گروهی شرکت کنند و به نحوی در هر سنی که هستند، بلوغ اجتماعی خود را بهتر تثبیت کنند یا به مرحله بلوغ اجتماعی برسند.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری امسال را به نام «تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» نامگذاری کرده‌اند، گفت: ما در بخش‌های صنعتی وسیله‌ای را با روش‌های مختلف ازجمله مونتاژ، کپی، طراحی، ساخت و مهندسی معکوس می‌سازیم و سپس این دستگاه جایی در صنعت گذاشته می‌شود و دیگر ارتباطی با آن وجود ندارد، ولی اسباب‌بازی اینگونه نیست و نقش تربیتی دارد. کودک وقتی عروسکی دارد خود را در نقش آن عروسک می‌بیند و تمام شخصیت کودک در آن پیاده می‌شود. در اینجا این دیگر وسیله صنعتی نیست و ارتباطی با کارگر، مهندس و خلبان ندارد لذا امروزه می‌بینیم شرکت‌های بزرگ دنیا برای اسباب‌بازی‌های کهنه و دورریختنی هم فیلم‌هایی می‌سازند.
نوری درباره روش‌های خلق اسباب‌بازی برای کودکان تصریح کرد: ما ابتدا باید اسباب‌بازی را از دید کودک ببینیم. همچنین نباید کودک را آنگونه ببینیم که مانند خمیر می‌توان هرطور او را شکل داد. همچنین کودک سوژه‌ای نیست که صرفا روی آن کار کنیم و او منفعل باشد بلکه او سوژه‌ای فعال است. کودک همراه پژوهشگر و حتی خود پژوهشگر است پس اگر با او همراه نشده و از دید او اسباب‌بازی را نسازیم، فایده ندارد.
وزیر آموزش و پرورش همچنین در این مراسم خطاب به مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان، گفت: ما باید یک مرکز رشد برای انجام این کار‌ها درست کنیم و از همین امروز و نه فردا دنبال آن باشید. بچه‌هایی که ایده دارند، در این مرکز دور هم جمع و برای آن‌ها مربی تربیت کنید.
وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر لزوم حمایت از استعداد‌های جوان افزود: ما نباید مانعی سر راه بچه‌هایی که ایده و خلاقیت دارند، بگذاریم و مطمئن باشید اگر این حمایت‌ها اتفاق بیفتد، سال آینده می‌توانیم سهم بیشتری از نیاز بازار داخلی را پاسخ دهیم.
نوری گفت: به دوستانی که در این صنعت فعال هستند، نوید می‌دهم که رویکرد ما در دولت تغییر کرده است و دیگر تنها به برگزاری جشنواره و نمایشگاه بسنده نمی‌کنیم، بلکه به حمایت جدی از این حوزه می‌پردازیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کمبود ذخایر خون استان اصفهان
حضور فعال دختران هرمزگانی در اردو‌های کارآفرینی طرح ملی یاس
جریمه پلیس راهور اصفهان در انتظار متخلفان به طرح زوج و فرد
اجرای لایروبی اروند در مدت ۳ سال
آیین اقتدار بسیج در مصلای امام خمینی رحمت‌الله علیه خوی
اولویت یافتن ایمن‌سازی دام سبک در مقابل تب برفکی
یک هزار و ۷۰ میلیارد ریال مالیات در بوکان وصول شد
اجتماع باشکوه بسیجیان یاسوج در حسینیه ثارالله
هفدهمین سازش پرونده قتل عمد آذربایجان غربی به حرمت حضرت فاطمه زهرا (س) در ارومیه
نقدینگی و تسهیلات، شایع‌ترین مشکل صنایع
درد و رنج آوارگان فلسطینی در فصل سرما
همایش بسیجیان در خوروبیابانک برگزار شد
نقش بسیج در همه دوران‌های انقلاب اسلامی بی بدیل هست
آبرسانی به ۳۰ روستای لرستان در هفته بسیج
سازش پرونده معدنی ۵۰ میلیارد ریالی در حوزه قضایی بهاباد
جنگ غزه، دستاورد ۶۹ سال توسعه را از بین برد
همایش اقتدار بسیجیان شهرستان مرزی پلدشت
تسریع عملیات مرمت پل تاریخی سلطان در بوکان
مصاف چادرملوی اردکان با رازین پلیمر
پیک آنفولانزا در کشور و توصیه‌های پزشکی برای پیشگیری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خلبانان نهاجا با پهپاد‌های پیشرفته رژیم صهیونی مقابله کردند
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
دمای زیر صفر برای نیمی از شهرستان‌های یزد
مدارس سمنان غیر حضوری شد
به‌زودی استاندار زن هم خواهیم داشت
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاه‌ها است
اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
جای خالی قهرمانان وطن در برخی روزنامه‌ها
تعطیلی مدارس آذربایجان‌غربی در چهارشنبه ۵ آذرماه
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
خوراک دام در گرو سودجویی یک شبکه محدود
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
شهید گمنام ، مهمان جاودانه صدا و سیمای زنجان
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)