• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۲۴۶۱۵
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۸
اقتصادی » بازاروتجارت
وزارت صمت؛

دریافت کد رهگیری برای ۵۳ قلم لوازم‌یدکی خودرو الزامی شد

معاون تجارت و خدمات وزارت صمت گفت: ۵۳ قلم کالای دیگر حوزه لوازم‌یدکی خودرو، علاوه بر باتری و کمک‌فنر، باید هرچه زودتر برای دریافت کد رهگیری اقدام کنند تا دچار مشکل نشوند.

به گزارش خبرگزاری صداو سیما به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، علیرضا شاه‌میرزایی در پنجمین جلسه سلسله نشست‌های ستاد مبارزه با کالا‌های قاچاق و تقلبی این وزارتخانه یادآور شد: به انجام فرآیند دریافت کد رهگیری توسط توزیع‌کنندگانی که به‌صورت سازمان‌یافته عمل می‌کنند (تولیدکنندگان بزرگ لوازم‌یدکی، خودروسازان و یا فروشگاه‌های اینترنتی) کمک می‌کنیم و مجوز‌های لازم را برای خدمات پس از فروش، گارانتی و ... به آن‌ها می‌دهیم.

حمایت از سرمایه‌گذاری برای توزیع قطعات و زنجیره کردن خدمات تعمیر

شاه‌میرزایی تصریح‌کرد: از سرمایه‌گذاری برای توزیع قطعات و زنجیره کردن خدمات تعمیرکاران حمایت می‌کنیم، زیرا این کار به جلوگیری از کالای قاچاق و تقلبی کمک می‌کند.

شاه‌میرزایی با بیان این‌که مردم باید به قطعه سازان داخلی اعتماد کنند، تصریح‌کرد: مردم باید نتایج مثبت کار‌ها را احساس کنند تا بازار شاهد بهبود جایگاه لوازم‌یدکی ایرانی باشد و در این حوزه اطلاع‌رسانی بسیار مهم است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

در این نشست، «محمدمهدی برادران» معاون صنایع عمومی وزارت صمت گفت: به دنبال ارزیابی و رتبه‌بندی تأمین کنندگان داخلی هستیم و این موضوع بسیار مهم است، زیرا بازار باید شفاف و پایدار باشد تا بتواند در مواجهه با تنش‌های احتمالی آینده، حفظ شود.

وی افزود: قطعه‌سازان باید بتوانند اعتماد مردم را به خود جلب کنند و مجموعه اقدامات انجام‌شده در افکار سنجی مردم خود را نشان دهد.

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز وزارت صمت با بیان اینکه احیای نمایندگی‌های خدمات پس از فروش و لوازم‌یدکی خارجی نیز در دستور کار است، افزود: این موضوع در دفتر خدمات فنی و مهندسی در زیرمجموعه معاونت تجارت و خدمات وزارت صمت، پیگیری می‌شود.

برادران، با بیان این‌که بیش از ۶ هزار واحد صنفی بدون مجوز وجود دارد، اعلام‌کرد: این موضوع کار را برای نظارت بر این واحد‌ها و قانونمند کردن بازار سخت کرده است، بنابراین اتحادیه‌ها با همراهی مدیریت شهری سریع‌تر برای ساماندهی مجموعه اصناف و واحد‌های بدون مجوز وارد عمل شوند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

معاون وزیر صمت تصریح‌کرد: در مراحل بعد از شهرداری تهران و سایر کلان‌شهر‌ها برای ساماندهی انبار‌ها و واحد‌های صنفی بدون مجوز و اطلاع‌رسانی لازم به شهروندان دعوت خواهیم کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

گفتنی است که در این جلسه گزارشی از پایش برنامه عملیاتی مبارزه با کالای قاچاق و تقلبی لوازم‌یدکی خودرو و شیوه‌نامه مدیریت و نظارت بر کالای قاچاق لوازم‌یدکی در سطح عرضه ارائه شد.

همچنین انجمن‌های تخصصی لوازم‌یدکی و باتری به ارائه آخرین گزارش‌های خود در این حوزه پرداختند و سازوکار نحوه امحای لوازم‌یدکی قاچاق و تقلبی با محوریت انجمن قطعه سازان و هماهنگی دستگاه قضایی مورد بحث و تبادل‌نظر قرار گرفت.

پنجمین جلسه سلسله نشست‌های ستاد مبارزه با کالا‌های قاچاق و تقلبی وزارت صمت امروز با حضور رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، قائم‌مقام وزیر صمت در امور بازرگانی، معاون تجارت و خدمات و معاون صنایع عمومی وزیر صمت، رئیس سازمان ملی استاندارد و نمایندگانی از ناجا برگزار شد.

چهار جلسه پیشین این سلسله نشست‌ها با همراهی نهاد‌های مختلف ازجمله قوه قضائیه، سازمان تعزیرات حکومتی، سازمان ملی استاندارد، گمرک، سپاه و ... برگزار شده بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مرکز نگهداری دختران مبتلا به اوتیسم در یزد راه اندازی می‌شود
برداشت زیتون روغنی از باغ‌های طارم سفلی
رونمایی از پوستر رویداد محتوای دیجیتال بسیج با محوریت خرم آباد هوشمند  
رونمایی از سه داروی جدید در البرز
فردا: رقابت تیم پاس همدان با سپاهان نوین اصفهان 
عیادت رئیس‌جمهور پزشکیان از آقای سقاب اصفهانی
آغاز بکار هنرستان‌های وابسته به صنعت در کردستان
تعطیلی برخی مقاطع تحصیلی مناطق گرمسیری در کهگیلویه و بویراحمد
خرید و فروش امتیاز مسکن ملی ممنوع است
تجلیل از پژوهشگران برتر در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر
کشف شواهد نوسنگی در تپه باستانی ابراهیم‌آباد هزارجلفا
توزیع آبگرمکن خورشیدی در مناطق بدون گاز استان
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز
پلمب شهربازی یکی از بازار‌های مشهد
برگزاری نخستین همایش جوانان منطقه کدکن
استادیوم جدید در افسریه احداث می‌شود
سفر پاپ به لبنان
ماهیگیران فلسطینی، هدف نظامیان صهیونیست
صد‌ها کشته و مفقود در سیل اندونزی و تایلند
گلایه شهروندان از وضعیت نامناسب آسفالت جاده بستان آباد به بناب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالفند
برگزاری همایش در روز‌های آلوده تهران!
عاقبت پشت کردن به وطن
نقش مخرب رژیم صهیونی محور مذاکرت لاریجانی و فیدان
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند
انهدام باند قاچاق مهمات جنگی در کردستان
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۳۸ نظر)
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
هیچ ضرب‌الاجل اسرائیلی برای جنگ قریب‌الوقوع وجود ندارد  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)