• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۲۳۱۳۸
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۵
سیاسی » دولت
حسینی تأکید کرد؛

اهتمام دولت و مجلس بر تحکیم و تعمیق روزافزون روابط تهران-دمشق

معاون امور مجلس رئیس جمهور گفت: باید ظرفیت های فراوانی برای تحکیم و تعمیق سطح روابط تجاری و اقتصادی بین دو کشور شناسایی و فعال شوند.

اهتمام دولت و مجلس بر تحکیم و تعمیق روزافزون روابط تهران-دمشقبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سید محمد حسینی معاون امور مجلس رئیس جمهور روز سه شنبه در دیدار «هیفاء جمعه»، نایب رئیس گروه دوستی پارلمانی سوریه و ایران و هیات همراه با اشاره به اشتراکات تاریخی و فرهنگی و علاقه قلبی دو ملت ایران و سوریه به یکدیگر،‌ گفت: دو ملت در روزهای سختی و دشواری در کنارهم بودند و همچنان که مرحوم حافظ اسد در دوران جنگ تحمیلی رژیم بعث صدام در کنار ملت ایران بود ما نیز در مبارزه با تروریسم حامی مردم سوریه بودیم و سردار شهید سلیمانی در نجات مردم سوریه از دست تکفیری های جنایتکار، نقش بی بدیلی بر عهده داشت.

معاون رئیس جمهور با ابلاغ سلام گرم آقای رئیسی، به رابطه صمیمی و نزدیک رهبران و مسئولان دو کشور اشاره کرد و گفت: امروز دولت و مجلس با همگرایی و اشتراک نظر اهتمام ویژه ای به توسعه و تعمیق روابط دو کشور دارند و مصمم هستیم در همکاری نزدیک با سوریه همچنان که توانستیم مثلث عربی، عبری و غربی را شکست دهیم در حوزه روابط اقتصادی و تجاری نیز همکاری های سازنده و مفیدی را در راستای منافع دو ملت رقم بزنیم.

حسینی با بیان اینکه روابط و مناسبات تجاری و اقتصادی دو کشور در سطح مطلوبی قرار ندارد، گفت: دولت و مجلس شورای اسلامی بر ارتقای سطح روابط اقتصادی و تبادلات تجاری بین تهران و دمشق تاکید دارند و با توجه به ظرفیت ها و تجربیاتی که وجود دارد بدنبال حضور فعال و موثر در روند بازسازی سوریه هستیم.

معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: سیاست خارجی دولت آقای رئیسی بر توسعه و تعمیق روزافزون روابط و همکاری با کشورهای منطقه و همسایه تمرکز دارد و در این مسیر سوریه از جایگاه ویژه ای برخوردار است.دکتر حسینی در ادامه با تاکید بر لزوم احترام به تمامیت ارضی سوریه تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران حضور بیگانگان بویژه آمریکایی ها را در خاک سوریه به بهانه مبارزه با تروریسم در حالیکه حامی اصلی آن هستند، غیر قانونی می داند و آنرا به شدت محکوم می کند و تاکید داریم که همه کشورها باید به تمامیت ارضی سوریه احترام گذاشته و از دخالت نظامی و تعرض به خاک این کشور اجتناب کنند.

معاون رئیس جمهور همچنین با اشاره به حملات نظامی رژیم صهیونیستی به قلمرو سوریه تاکید کرد: سکوت شورای امنیت سازمان ملل در مقابل اینگونه تجاوزات آشکار تعجب برانگیز است.

«هیفاء جمعه» نایب رئیس گروه دوستی پارلمانی سوریه و ایران نیز در این دیدار روابط دو کشور را صمیمی و راهبردی توصیف کرد و گفت: دو ملت ایران و سوریه از روابط ریشه دار و دیرینه برخوردار هستند و هیات پارلمانی سوریه تلاش می کند سطح این روابط روز به روز عمیق تر شود.

نایب رئیس گروه دوستی پارلمانی سوریه خاطرنشان کرد: سوریه با اجرای توافقات موجود بین دو کشور مصمم است در مسیر توسعه روابط دو جانبه و منطقه ای گام بردارد و در این راه تبادل تجربیات مجالس ایران و سوریه از نقش مهمی برخوردار است.«هیفاء جمعه» با بیان اینکه دو ملت ایران و سوریه تحت تحریم های ظالمانه دشمنان قرار دارند گفت: با همکاری یکدیگر می توانیم نیازهای یکدیگر را برطرف کرده و بر خواست دشمنان غلبه کنیم.

نایب رئیس گروه دوستی پارلمانی سوریه با قدردانی از دولت و ملت ایران بخاطر حمایت از مردم سوریه در جنگ ظالمانه علیه تروریسم اظهارداشت: در این جنگ بی رحمانه بجز چند کشور دوست، همه کشورها مشغول توطئه علیه سوریه بودند اما ملت ایران حامی سوریه بود و خون جوانان شما و فرزندان ما در سوریه درهم آمیخته شد و ملت سوریه هرگز این حمایت های بی نظیر بویژه رشادت های سردار سلیمانی را فراموش نخواهد کرد.

«هیفاء جمعه» با بیان اینکه روابط تهران و دمشق در سطح روابط سیاسی دو کشور نیست، اظهارداشت: سوریه خواهان توسعه روابط با ایران در همه زمینه های اقتصادی، علمی و حوزه بهداشت و درمان است و در این مسیر اگر نیاز به تصویب قانون باشد حتما با دولت سوریه همراهی خواهیم کرد.

نایب رئیس گروه دوستی پارلمانی سوریه همچنین اشراف آقای حسینی به مسائل سوریه را تحسین برانگیز دانست و خواستار عضویت افتخاری و حضور دکتر حسینی در گروه دوستی ایران و سوریه شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۷ آبان
آمادگی کامل بیمارستان کیش در حوزه پدافند غیرعامل
ابلاغ قانون اصلاح ساز و کار بررسی بودجه سالیانه به رئیس‌جمهور
فناوری ای‌سیم (eSIM) به‌زودی در کشور فراگیر می‌شود
قضات باید در راستای حل مشکلات مردم تلاش کنند
البرز ۵۰ درصد کمبود پرستار دارد
هلال احمر استان زنجان درگود پیشگیری از اعتیاد
هیئت پارلمانی ایران برای حضور در اجلاس کمیته فرهنگی-اجتماعی APA عازم مسکو شد
بازآفرینی در ۹ شهر استان زنجان
خود کفایی ایران در تولید پروتز لگن و زانو
آذربایجان‌شرقی قلب تپنده روابط ایران و ترکیه است
مسیر جسارت؛ روایت بانوی اتوبوسران زنجانی
مزارع پرورش ماهی به روایت تصویر
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یک کشته و ۱۷ زخمی در پی واژگونی اتوبوس
فردا، غیرحضوری شدن مدارس نوبت صبح در ۴ شهرستان خوزستان
شناسایی ۶۵ نقطه حادثه خیز در جاده‌های آذربایجان شرقی
مدیرعامل اسبق استقلال درگذشت
امنیت منطقه‌ای لازمه توسعه اقتصادی کشورهای عضو اکو
نیرو‌های مسلح در حداکثر آمادگی قرار دارند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ
آخرین وضعیت کودک معلول کلاردشتی که مورد ضرب و شتم قرار گرفت
فارسی‌ها منتظر باران نباشند
پیش ثبت‌نام ۴۰ هزار نفر برای تشرف به تمتع ۱۴۰۵
«مثل آینده تصمیم بگیرید» همان تقدم ‎امر ملی بر جناحی است
عارف: وحدت و انسجام بعد از دفاع مقدس ۱۲ روزه حفظ شود
گام بلند شبکه بانکی برای تامین مالی پروژه‌های نیمه تمام
خرید سهام سهامداران بانک آینده آغاز شد
سلیمان زاده: نخستین بار در تاریخ بسکتبال سه نفره دختران به مدال رسیدیم
کارزار حقوقی ایران در مقابله با جنایات صهیونیست‌ها
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است
ضرورت تشکیل کمیته تدوین سند جامع اشتغال آذربایجان شرقی
لاریجانی: منطقه با دشمنان و چالش‌های مشترکی مواجه است
دستور نتانیاهو برای ازسرگیری حملات علیه غزه
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)
اطلاعیه توانیر درباره شایعه افزایش تعرفه‌های برق  (۱ نظر)
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است  (۱ نظر)
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است  (۱ نظر)
شناسایی ۱۵۰ نانوای متخلف در اردبیل  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)