پخش زنده
امروز: -
چهارمین نمایشگاه بینالمللی خرما و صنایع وابسته و نخستین نمایشگاه کشاورزی، دام و طیور شامگاه سهشنبه در بوشهر آغاز به کار کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی استان بوشهر در آیین افتتاح این نمایشگاه بیان کرد: چهارمین نمایشگاه بینالمللی خرما و صنایع وابسته در ۵۵ غرفه به با شرکت ۱۰ استان کشور برپا شده و به مدت چهار روز از ساعت ۱۷ تا ۲۲ پذیرای بازدیدکنندگان است.
حسین نامور افزود: همزمان با نمایشگاه بینالمللی خرما، نخستین نمایشگاه کشاورزی، دام و طیور شامل ۴۰ غرفه در فضایی به مساحت یکهزار و ۳۰۰ مترمربع برپا شده است.
وی گفت: نمایشگاه بینالمللی خرما و صنایع وابسته میزبان بازدید کنندگان زیادی از اقصی نقاط ایران و کشورهای خارجی خواهد بود.
به گفته مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی استان برگزاری چنین نمایشگاههایی فرصت مناسبی برای تبادل اطلاعات، دستیابی به پدیدههای نوین علمی، تسهیل در ارتباط بین شرکتها و دستگاهها و میعادگاهی برای فعالان اقتصاد کشور است.
وی ادامه داد: همچنین برگزاری این نمایشگاهها تاثیر بسزایی نیز در بهبود اقتصاد محلی استان بوشهر دارد از این رو همواره نسبت به برگزاری این نمایشگاه اهتمام ویژهای میشود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر هم گفت: جشنواره بینالمللی خرما و صنایع وابسته در بوشهر به دنبال کمک به رونق اقتصادی و توسعه کسب و کارهای مربوط به خرما در کشور و بویژه استان بوشهر است.
علی باستین افزود: کمک به ایجاد فرصتهای شغلی جدید، جذب سرمایهگذاران در زنجیره تولید خرما (از کشت تا صادرات)، معرفی محصولات نوآوری شده و برندسازی از دیگر هدفهای برپایی چهارمین نمایشگاه بینالمللی خرما در بوشهر است.
وی بیان کرد: افزایش سلامت و تامین امنیت غذایی برابر استانداردهای جهانی، تبادل اطلاعات و نتایج تحقیقات و دستاوردهای علمی در حوزه خرما بین بخش خصوصی، فضاسازی برای ارتباط مستقیم بین تولیدکنندگان و مصرف کنندگان خرما از دیگر چشم اندازهای تعریف شده برای نمایشگاه بینالمللی خرما در بوشهر به شمار میرود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر ادامه داد: کمک به افزایش سطح تکنولوژی و دانش فنی در تولید مواد غذایی ارگانیک، یافتن بازارهای جدید و ارتقا استانداردهای موجود در بسته بندی خرما مطابق با بازارهای هدف و مقصدهای صادراتی از رویکردهای اصلی استان بوشهر در حوزه خرما است.
وی یادآور شد: یکی از مهمترین مباحث جشنواره بینالمللی خرما در بوشهر بررسی چالشها و مشکلات حوزه خرما همراه با ارائه راهکارهای مناسب است.
باستین ابراز امیدواری کرد این نمایشگاه همچنین منجر به انعقاد قراردادهایی ارزشمند برای تولیدکنندگان خرما و رونق اقتصادی بیش از پیش اقتصاد این محصول شود.
وی یادآور شد: در این راستا با برگزاری میز ملی و همچنین همایش خرما با حضور مقامهای کشوری و استانی برای گره گشایی از موانع فرا روی صنعت خرما تصمیم گیری میشود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر گفت: ارائه بستههای پیشنهادی برای حمایت دولت از حوزه خرما با تدوین بستههایی در قانون بودجه و لایحه برنامه هفتم توسعه از رویکردهای راهبردی جشنواره بین المللی خرما در استان بوشهر است.
وی عنوان کرد: افزایش بهرهوری تولید در واحد سطح با مکانیزاسیون و حفظ بازارهای موجود همراه با یافتن بازارهای جدید برای افزایش صادرات باید به صورت ویژه در دستور کار قرار گیرد.