• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۸۳۷۵۱
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۱
سیاسی » دولت
مخبر:

ایران مصمم به همکاری‌ گسترده اقتصادی با سوریه است

معاون اول رئيس جمهور، روابط تهران و دمشق را راهبردی،‌ نزدیک و صمیمانه توصیف کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران مصمم است در حوزه اقتصادی نیز همکاری مشترک و گسترده با سوریه داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمد مخبر، امروز شنبه در دیدار حسین عرنوس، نخست‌وزیر سوریه، اظهار داشت: دولت و ملت ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به سوریه دارند و آرامش، استقلال، موفقیت و رفاه مردم سوریه را از اولویت‌های خود می‌دانند.

ایران مصمم به همکاری‌ گسترده اقتصادی با سوریه است
معاون اول رئیس جمهور در ادامه با اشاره به جنایاتی که این روز‌ها به دست رژیم صهیونیستی در غزه صورت می‌گیرد، تصریح کرد: این روز‌ها دنیا شاهد جنایاتی کم نظیر در تاریخ است و جنایاتی که در غزه علیه زنان و کودکان این کشور روی می‌دهد، در حقیقت جنایت علیه بشریت، نسل‌کشی و جنایت جنگی به‌ شمار می‌رود که همه از موارد اقدامات مجرمانه است، اما متاسفانه مجامع بین‌المللی هیچ عکس‌العمل مناسبی در برابر این جنایات از خود نشان نمی‌دهند.

مخبر افزود: بیشترین عصبانیت آمریکا و رژیم صهیونیستی به علت شکسته شدن هیمنه آنان در عملیات طوفان‌الاقصی است، زیرا تصورات نادرستی از قدرت خود داشتند و این تصور را نیز به همه دنیا القا کرده بودند.

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه خوشبختانه رژیم صهیونیستی و آمریکا بر خلاف تصورشان نتوانستند به اهداف خود در غزه برسند، افزود: به لطف الهی، محور مقاومت امروز به درختی تناور و قوی تبدیل شده است که دشمنان در برابر آن ناتوان هستند. همان‌گونه که گروه تروریستی داعش به‌ عنوان لشکر نیابتی آمریکا با مقاومت جانانه دولت و ملت سوریه نتوانست به اهداف خود دست پیدا کند، هم اکنون نیز رژیم صهیونیستی با مقاومت سرسختانه مردم غزه نخواهد توانست بر منطقه مسلط شود.

مخبر، تصریح کرد: امروز دشمنان در برابر مقاومت دولت و ملت سوریه مأیوس شده است و بخشی از آن‌ها از این کشور خارج شدند که امیدواریم شاهد خروج کامل آن‌ها از سوریه و منطقه باشیم.

نخست‌وزیر سوریه نیز در این دیدار روابط دو کشور را عمیق، ریشه‌دار، تاریخی و راهبردی توصیف کرد و گفت: دولت و ملت سوریه حمایت‌ها و مواضع شرافتمندانه دولت و ملت ایران را فراموش نخواهند کرد.

حسین عرنوس با تاکید بر اینکه ایران و سوریه به علت آنکه به دنبال استقلال خود هستند، همواره با فشار‌های گسترده‌ای از طرف استکبار جهانی، آمریکا و کشور‌های غربی مواجهند، اظهار داشت: کشور‌های غربی همواره سوریه را به عنوان یکی از ارکان اصلی محور مقاومت تحت فشار قرار می‌دهند، اما این اطمینان را می‌دهم که دولت و ملت سوریه مواضع خود را تغییر نخواهند داد و همواره در مسیر مقاومت حرکت خواهند کرد.

عرنوس، سفر رئیس جمهوری اسلامی ایران به سوریه را نقطه عطفی در روابط دو کشور برشمرد و گفت: امیدوارم ملت‌های دو کشور به زودی آثار توافقات خوب این سفر را احساس کنند.

نخست‌وزیر سوریه با تاکید بر نقش مهم ایران در مرحله بازسازی این کشور، تصریح کرد: دمشق قطعاً تلاش خواهد کرد که ایران، شریک اساسی و نخستین کشور در بازسازی سوریه باشد.

عرنوس، تجاوزات رژیم صهیونیستی در غزه را عجیب و فراتر از تصورات بشری دانست و گفت: بسیار تعجب برانگیز است که این تجاوزات در برابر چشم جهانیان صورت می‌گیرد و گویا عده‌ای تمایل دارند که غزه از نقشه جهان حذف شود، اما امیدواریم که محور مقاومت بتواند همه این توطئه‌ها را از بین ببرد.

گفتنی است در این دیدار، وزرای نفت، صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، نیرو، اقتصاد و رئیس کل بانک مرکزی نیز حضور داشتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرخ بیکاری کرمان زیر میانگین کشوری
نمایشگاه اقتصاد مقاومتی سرپرستان خانوار افتتاح شد
تعطیلی ۸ مدرسه غیردولتی متخلف/ عزل ۲۳ مدیر خاطی
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
تلاش ستاد کل نیرو‌های مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است
افتتاح ۱۱ طرح عمرانی روستایی در نکا با اعتبار ۲۵ میلیارد تومان
تحقق مدرسه تراز انقلاب اسلامی
رشد ۱۹ برابری طرح های دهه فجر شهرستان سرخس
افتتاح نیروگاه خورشیدی درروستای بهرام آباد چهارمحال و بختیاری
برگزاری دومین رویداد گندم در ارومیه
اقدامات حفاظتی و استحکام بخشی در تالار‌های کاخ گلستان
بهره‌برداری از ۷۱ طرح عمرانی‌ و خدماتی در فریدن
دستگیری سارقان کیف دستی و گوشی در بیرجند
افتتاح ۷ واحد مسکونی مددجویی در عنبرآباد
از اکران فیلم سینمایی مارون به صورت رایگان برای مردم تا راهیابی این فیلم به جشنواره ملی
اهدای عضو جوان ۱۸ ساله در یزد
افتتاح روستا بازار و عرضه مستقیم محصولات پروتئینی در بجنورد
خاموشی ۴۵ دستگاه ماینرغیرمجاز در اراک
ذخیره ۱۷ میلیون‌تنی معدن جدید در اردبیل کشف شد
کاهش ۲۹ درصدی تصادفات درون و برون شهری منجر به فوت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)