• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۳۳۳۱۳
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۹
بین الملل » اروپا
درخواست پزشکان انگلیسی؛

برای مقابله با سویه جدید کرونا ماسک بزنید

پزشکان از انگلیسی ها خواستند که تا برای مقابله با سویه جدید کرونا ماسک بزنند.

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از  شبکه تی آر تی ، با فرا رسیدن فصل سرما، آمار ابتلای به کرونا در انگلیس افزایش یافته و پزشکان به عموم توصیه میکنند که از ماسک استفاده کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


با نزدیک شدن زمستان، بیماری های فصلی بیداد می کند. اداره خدمات ملی سلامت در انگلیس گزارش داده که در چهار هفته گذشته، از هر ۲۴ نفر یک نفر احتمالاً به ویروس کرونا مبتلا شده اند. به همین علت است که افرادی مانند جز که جزو مبتلایان به کرونای طولانی مدت است ،همچنان نسبت به اثرات بدی که ابتلا به این ویروس می تواند در پی داشته باشد، هشدار می دهند.

مصاحبه شونده مرد: من فکر می‌کنم که ما همچنان شاهد موج‌های بزرگی از کرونا خواهیم بود. ما افرادی را می‌بینیم که تنها چند هفته پس از ابتلای قبلی مجدداً به ویروس کرونا آلوده می شوند. بنابراین اینکه گفته می شود مصونیت ایجاد می‌شود و یک یا دو سال این مصونیت دوام پیدا می‌کند در عمل قابل تأیید نیست. و حتی ترسناک تر اینکه، ما می‌بینیم افرادی که احتمالاً دو یا سه بار قبلاً مبتلا شده اند برای چهارمین و یا حتی پنجمین بار هم علائم طولانی مدت کووید در آنها مشاهده می شود.

آقای جز قبلاً یک دونده علاقمند به دو ماراتن بوده است، اما پس از ابتلا به کووید در سال ۲۰۲۰ با اثرات طولانی مدت شدید این بیماری روبه‌رو شده و کرونا طولانی مدت او را برای نزدیک به چهار سال ناتوان از کار، کرده است.

مصاحبه شونده مرد: اثرات کرونا فوق العاده ناتوان کننده هستند، از خستگی شدید گرفته تا سردرد، سرگیجه، تپش قلب، تنگی نفس و بثورات پوستی. یکی از سخت ترین این علایم، چیزی است که گاهی اوقات آن را مه مغزی می‌نامند.

بیمارستان‌های تحت پوشش اداره خدمات سلامت ملی در انگلیس از جمله این بیمارستان، شاهد تعداد فزاینده‌ای از بیمارانی بوده‌اند که با عفونت‌های تنفسی، از جمله نوع جدیدی از کرونا به بخش‌های اورژانس این بیمارستان، سرازیر شده‌اند. در نتیجه بخش‌های اورژانس در مناطقی از کشور مجبور به اعلام وضعیت بحرانی شده‌ و در حال حاضر کارشناسان امور پزشکی خواستار اجباری شدن ماسک صورت برای جلوگیری از گسترش بیشتر ابتلا به این بیماری شده اند.

فقط طی ماه جاری، آژانس امنیت بهداشتی انگلیس یک میلیون نهصد هزار نفر را که مشکوک و مبتلا به کرونا بوده اند را در انگلیس و اسکاتلند ثبت کرده است. گسترش سریع این بیماری ، سازمان جهانی بهداشت را به استفاده از ماسک در تمامی مراکز بهداشتی در سطح جهان سوق داده است، اما برخی از پزشکان می گویند که برای مقابله با شیوع کرونا، اقدامات جدی تری لازم است.

مصاحبه شونده زن پزشک: ما دیگر درگیر یک بیماری همه گیر نیستیم. مردم فکر می کنند که کووید یک مشکل نیست. مردم فکر می کنند آنفلوآنزا مشکلی به حساب نمی‌آید. اما به عنوان یک متخصص مراقبت های بهداشتی، ما افرادی می‌بینیم که با برخی از این ویروس ها و بیماری های تنفسی به بیمارستان مراجعه می کنند. بنابراین بسیار مهم است که بررسی کنید و ببینید که اگر واجد شرایط واکسیناسیون هستید، واکسن را تزریق می کنید.

در نهایت، توصیه های پزشکان تغییر نکرده است. دست های خود را بشویید، تهویه هوا داشته باشید و ماسک بزنید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۷ شهید و ۳۰ زخمی در نوار غزه طی ۴۸ ساعت گذشته
دوخطه‌کردن راه‌آهن زنجان – قزوین به بهره‌برداری نزدیک شد
دیدار استاندار گلستان با فرمانده سپاه نینوا به مناسبت هفته بسیج
اجرای عملیات راهداری با ۲۰ میلیارد تومان هزینه در نیشابور
کلاهبرداری رمّال مجازی در فسا
۳ کشته و ۵۱ مصدوم در حوادث رانندگی سمنان
توقف ۲۵۰۰ دستگاه کامیون ایرانی در گمرک های افغانستان
ارائه خدمات دندانپزشکی رایگان به ۲۷۰ بیمار در مبارکه
تجمع عزاداران فاطمی در ظهر شهادت حضرت فاطمه زهرا
جلسه ستاد بحران استان در سنندج برگزار شد
مراکز پیش دبستانی و مهد‌های کودک تعطیل شد
لایحه بودجه ۱۴۰۵، مطابق با تکالیف مجلس تدوین می‌شود
جنگل‌های نمنق جلفا در محاصره آتش
رفع تصرف زمین ییلاقی در شهرستان رضوانشهر
ارائه بیش از ۴۹ میلیارد تومان خدمات رایگان بسیج به مردم سرخس
قهرمانی تیم فوتبال هفت نفره در مسابقات آسیا-اقیانوسیه با درخشش بوشهری‌ها
سلامت اداری در گرو شفاف بودن و رفع تعارض منافع
انجام تست HIV، اقدامی حیاتی برای حفظ سلامت فرد و جامعه
میزبانی دانشگاه پیام‌نور مهریز از پیکر مطهر شهید گمنام
فرمانده کل ارتش: بسیج موجب تقویت امنیت و ثبات ملی شده است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۳۰ آبان
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)