ارائه ۱۰۰ بسته پیشنهادی در حوزههای نه گانه نقشه جامع تمدن اسلامی
معاون امور فرهنگ و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی گفت: در حوزههای نه گانه نقشه جامع تمدن اسلامی، ۱۲ اولویت و ۱۰۰ بسته پیشنهادی ارائه شده است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، حجتالاسلام علی کشوری دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی در این نشست گفت: نقشه جامع تمدن اسلامی، شامل پرداختن به ۹ گروه مسئله است.
کشوری افزود: این مسائل نه گانه شامل مواردی همچون "سیاست و امامت و مدیریت، روش تحقیق، فلسفه علم، آموزش علم، تزکیه و پاکسازی و نظافت، تبلیغات، رسانه، شعر و بیان، مکاسب و شغل و معیشت، پیشگیری از جرم و عبرت و میراث فرهنگی، نظم اختیاری و قانونگذاری، ارزیابی، تعریف شاخص و فرقان، پدافند غیر عامل، امنیت و نفی سبیل" است.
حجت الاسلام رضا عزت زمانی معاون امور فرهنگ و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی در این نشست گفت: ما در حوزه حکمرانی، سلامت، زیست و حیات بشری در همه عرصه ها، در اسلام حرف برای گفتن داریم. به دلیل جامعیت اسلام و توانمندی اسلام در اداره جامعه و به دلیل پیامی که اسلام در اصلاح ارتباطات انسانها در پیشبرد اهداف دارد؛ اسلام حرف برای گفتن دارد.
عزت زمانی افزود: هدف از نشست باز شدن باب گفتگو در این عرصهها است؛ و حرف اسلام و راه حل آن در حوزههای پیش گفته شده چیست؟ در حوزههای مختلف تمدن اسلامی حرف اسلام و راه حلها چیست؟
وی افزود در حوزههای نه گانه تمدن اسلامی ۱۲ اولویت وجود دارد و برای این ۱۲ اولویت ۱۰۰ بسته پیشنهادی ارائه شده است. در حوزه مسکن، تعلیم و تربیت و حوزه سلامت و .. ۱۰۰ سند کاربردی که راه حلهای برون رفت از مسائل و پیشرفت در عرصههای مختلف را بیان میکند.
معاون امور فرهنگ و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی گفت: دولت و ملت باید با هم برای تحقق ارمانها حرکت کنند؛ و این شعار و سرمایه انقلاب اسلامی است. دولت باید پشتیبانی کند و مردم کار را پیش ببرند.
محمد رسول علی بابایی مسئول مرکز نظام سازی ستاد پیشرفت گفت: فقدان یک تصویر کلان برای مجموعههایی که در مسیر تمدن اسلامی حرکت میکنند میتواند از بسیاری از خطاها جلوگیری کند.
علی بابایی افزود: هدف از این جلسات این است که از تضارب آراء نوعی تفاهم بوجود آید. تا تصویری کلان هرچند اجمالی ترسیم شود.
وی گفت: جریان پیشرفت تمدن اسلامی بیش از ۲۰ سال است که در کشور بصورت جدی طی میشود.