پخش زنده
امروز: -
مواضع رژیم انگلیس در حمایت بی، چون و چرا از رژیم اسرائیل، حتی برای انگلیسیها نیز پذیرفتنی نیست.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما تازهترین نمونه حمایت و تلاش رژیم انگلیس در همراهی با رژیم اسرائیل، پاسخ دیوید کامرون، وزیر خارجه انگلیس به این پرسش مجری اسکای نیوز است.
• مجری «اگر کشوری به یکی از کنسولگریهای بریتانیا در یک کشور حمله میکرد، واکنش بریتانیا چه بود؟»
• دیوید کامرون: ما اقدامی جدی میکردیم.
• مجری: خوب ایران هم میگوید همین کار را کرده است.
• دیوید کامرون: ایران حملهای بزرگ انجام داد.
• مجری: یعنی ایران حق داشت به حمله اسرائیل پاسخ دهد، اما پاسخش بزرگ بود؟
• دیوید کامرون: پاسخ ایران، خیلی گسترده بود بسیار بیشتر از آنچه که انتظار میرفت. کشورها حق دارند در زمانی که مورد خشونت قرار میگیرند، واکنش نشان دهند و این کار را میکنند، اما به گستردگی واکنش ایران نگاه کنید. اگر آن موشکها و پهپادها رهگیری نمیشدند میتوانستند هزاران نفر، از جمله شهروندان غیرنظامی را بکشند.
وقتی تناقض در سیاست رژیم انگلیس بر ملا میشود وزیر خارجه انگلیس به جای پاسخ به پرسش مجری درباره حمله اسرائیل به کنسولگری ایران، تلاش میکند تا موضوع را منحرف سازد.
مجری: اقدام اسراییل در حمله به کنسولگری ایران درست بود یا غلط؟
کامرون: آن حملهای بود که اسرائیلیهای تصمیم گرفتند انجام دهند. اجازه دهید به پرسش شما بعدا پاسخ دهم. من کاملا از خشم اسرائیلیها از اقدامات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران آگاهم. آن سپاه اقدامات وحشتناکی در سرسر جهان، از جمله در حمایت از حماس مرتکب میشود.
طفره روی وزیرخارجه انگلیس از پاسخ به پرسش مجری از چشم مخاطبان پنهان نماند و شماری از مخاطبان این فرار از پاسخگویی را نمونهای از رفتار منافقانه این رژیم نامیدند.
اغلب رسانههای انگلیسی از ساعات اولیه حمله ایران به گفته آنها با ۳۰۱ پهپاد، موشک کروز و موشک بالستیک به اسرائیل تلاش کردند این بزرگترین عملیات پهپادی جهان را کوچک جلوه دهند. آنها اکنون نیز با همین رویکرد برای پنهان ساختن شکست تاریخی اسراییل در تلاشند، خط تبلیغاتی که وزیر خارجه انگلیس هم دنبال میکند.
با پیروی از سیاست رژیم آمریکا، کشورهای اروپایی و اعضای گروه هفت از جمله انگلیس نیز از رژیم اسرائیل میخواهند به فکر افزایش تنش نباشد.
مواضع رژیم انگلیس در حمایت بی، چون و چرا از رژیم اسرائیل، حتی برای انگلیسیها نیز پذیرفتنی نیست.
یک شهروند انگلیسی در این باره میگوید: من واقعا از موضع دولتهای آمریکا و انگلیس سر در نمیآورم. البته همه میدانند که افراد و گروههای یهودی، کلی پول به سیاستمداران آمریکایی میدهند، اما سیاستمداران ما در انگلیس که این میزان پول به جیب نمیزنند، چرا باید تا این اندازه، تابع صهیونیسم باشند؟
دکتر لس لویدوعضو انجمن یهودیان برای فلسطین میگوید: بریتانیا و به ویژه دولت فعلی، طرح و نقشه استعماری و نژادپرستانه صهیونیسم را حمایت میکنند و به همین علت، حامی دولت نتانیاهو شده اند.
روزنامه دیلی میرور با اشاره به اینکه اسرائیل اعلام کرده است اقدامات نظامی علیه ایران تصویب کرده است، اجرای ۴ گزینه را محتمل دانسته است.
در یکی از سناریوها ممکن است اسرائیل به مراکز نظامی، هستهای و اقتصادی ایران حمله کند که احتمال چنین سناریویی، ۲۰ درصد است.
در سناریوی دوم اسرائیل ممکن است به مراکز پژوهشی درباره ساخت سلاحهای اتمی ایران حمله کند که احتمال آن ۴۰ درصد است.
در سناریوی سوم ممکن است اسرائیل به مراکز و تاسیسات نظامی و هسته ایران حمله کند که احتمال این کار، ۸۰ درصد است.
و در سناریوی چهارم، اسرائیل ممکن است حملات فراوانی علیه حزب الله صورت دهد که چنین اقدامی، ۹۰ درصد محتمل است.
شماری از رسانههای انگلیسی با تاکید بر فشار آمریکا و انگلیس بر اسرائیل به منظور کاهش تنش، هشدار میدهند در صورت بی توجهی به این خواسته اگر ایران به فکر تولید سلاح هستهای باشد، فقط به چند هفته و نهایتا دو، سه ماه زمان نیازمند است و نباید ایران را به این فکر واداشت.
اظهارات:
۱ – مجری شبکه اسکای نیوز انگلیس
۲ – دیوید کامرون – وزیر خارجه انگلیس