آغاز برداشت پیاز از مزارع آذربایجانغربی
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: دو هزار و ۴۵۰ هکتار از اراضی استان به کشت پیاز اختصاص یافته است که پیش بینی میشود از این مزارع ۱۴۷ هزار تن محصول تولید و روانه بازار مصرف شود.
وی ادامه داد: ارقام مورد کشت در این استان محلی قرمز، زرگان، قرمز رد روبین، مینروا و آفریگرو است که شهرستانهای میاندوآب و شاهین دژ از مهمترین شهرستانهای تولید پیاز در استان هستند.
فلاح ادامه داد: شرایط آب و هوایی مناسب استان، رعایت اصول کاشت و داشت توسط کشاورزان، آبیاری به روش نوارتیپ جهت صرفه جویی و بهره وری در مصرف آب از دلایل تولید پیاز با کیفیت در این استان است.
وی با بیان اینکه ۹۰ درصد مزارع پیاز استان با استفاده از نوار تیپ آبیاری میشود، اضافه کرد: تناوب کشت، جایگاه کشت پیاز در الگوی کشت، ایجاد اشتغال فصلی و استفاده از روشهای نوین آبیاری از مزایای کشت پیاز در استان است.