پخش زنده
امروز: -
مدیرعامل شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) گفت: ایران جزو ۱۵ کشور سازنده چهارپایه سکوی گازی، از طراحی، ساخت، بارگیری تا نصب است؛ متخصصان داخلی صددرصد این کار را انجام داده اند.
آقای منوچهر علیپور مدیرعامل شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) درباره ساخت ابرسازه جکت یا چهارپایه سکوی گازی بلال به خبرنگار خبرگزاری صداوسیما گفت: عملیات بارگیری چهارپایه سکوی گازی بلال در مورخ سوم بهمن ماه ۱۴۰۳ با رعایت ایمنی کامل از خشکی به سمت باج شناور صورت گرفت که به زودی عملیات نصب این ابرسازه هم انجام خواهد شد.
وی افزود: این چهارپایه سکوی گازی در عمق ۶۵ متری دریا در میدان مشترک گازی ایران و قطر نصب خواهد شد که با نصب این ابرسازه به میزان ۵۰۰ میلیون فوت معکب گاز به ظرفیت گاز کشور اضافه و برخی از ناترازیهای انرژی در کشور رفع خواهد شد.
علیپور در ادامه درباره مشخصات فنی و مهندسی ساخت این ابرسازه گفت: وزن چهارپایه سکوی گازی بلال با متعلقاتش ۳ هزار و ۵۰۰ تن است. این سازه ارتفاع ۷۵ متری دارد و حاصل کار یک میلیون نفر ساعت بر روی این طرح است.
وی افزود: طرح این ابرسازه بر اساس EPCI (ای پی سی آی) انجام شده به نحوی که فرایند مهندسی، تامین کالا و همچنین ساخت و نصب در مدت زمان ۸ ماه توسط مهندسان داخلی شرکت صنعتی دریایی ایران (صدار) صورت پذیرفته است.
مدیرعامل شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) اضافه کرد: ارزش قرارداد ابرسازه جکت یا چهارپایه سکوی گازی بلال ۱۶ میلیون دلار است؛ ایران جزو ۱۵ کشوری که توانایی ساخت چهارپایه سکوی گازی را داراست
علیپور در ادامه گفت: در مراحل پایانی ساخت چهارپایه سکوی گازی دیگری برای فاز ۱۱ پارس جنوبی هستیم که تا پایان سال به اتمام خواهد رسید و در ابتدای سال ۱۴۰۴ آماده نصب و بهره برداری خواهد شد.