پخش زنده
امروز: -
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خوزستان با صدور بیانیهای مردم انقلابی استان را به حضور باشکوه در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن دعوت کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خوزستان، در بخشی از این بیانیه آمده است: بار دیگر نسیم روحبخش فجر انقلاب اسلامی وزیدن گرفته و ایران اسلامی در آستانه سالگرد بزرگترین قیام مردمی عصر حاضر، آماده خلق حماسهای شکوهمند در یومالله ۲۲ بهمن است؛ روزی که در آن، ملتی آزاده و مومن با عزمی پولادین، بساط طاغوت را برچید و پرچم عزت، استقلال و سربلندی را در این سرزمین برافراشت.
در ادامه بیانیه شورای هماهنگی تبیلغات اسلامی آمده است: بیستودوم بهمنماه، مظهر اراده یک ملت در برابر مستکبران و جلوه بیبدیل حضور مردمی در صحنه است. این روز، فقط یک تاریخ در تقویم نیست، بلکه تجلی عزم خللناپذیر ملتی است که با ایمان راسخ و با فداکاری، پرچم مبارزه با استبداد و استکبار را برافراشت و با نثار خون پاک شهیدان، آیندهای روشن را برای این سرزمین رقم زد.
در ادامه این بیانیه با اشاره به اینکه اینک، در طلیعه چهل و هفتمین سال پیروزی انقلاب اسلامی، در حالی که دشمنان این مرز و بوم با تمام توان و ترفندهای رسانهای و جنگ ترکیبی، سعی در تحریف حقایق، ایجاد یأس و ناامیدی دارند، حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، پاسخی کوبنده به همه توطئههای بدخواهان خواهد بود. حضور در این راهپیمایی، نمایش وحدت و صلابت ملت ایران و بیعت مجدد با آرمانهای والای انقلاب اسلامی و شهدای گرانقدر است، افزوده است: بیتردید، ۲۲ بهمن امسال نیز، همچون سالهای گذشته، صحنه درخشش ملت وفادار و بیدار ایران اسلامی خواهد شد و مردم همیشه در صحنه، با حضور گسترده و پرشور خود، پیام استقامت، عزت و سربلندی را به جهانیان مخابره خواهند کرد. راهپیمایی یومالله ۲۲ بهمن، فریادی رسا در دفاع از انقلاب اسلامی، نظام مقدس جمهوری اسلامی و ارزشهای والای آن خواهد بود.
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خوزستان در پایان این بیانیه ضمن گرامیداشت چهلوششمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، از عموم ملت بصیر و انقلابی خوزستان دعوت کرد تا با حضوری پرشور و دشمنشکن در راهپیمایی یومالله ۲۲ بهمن، بار دیگر وحدت، بصیرت و ایستادگی خود را به نمایش گذاشته و با خلق حماسهای ماندگار، دشمنان این مرز و بوم را ناامید و دوستان انقلاب را سرافراز نمایند.