پخش زنده
امروز: -
جرائم سایبری، در ده ماهه امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال در استان اصفهان، هشت درصد و کشف این جرایم ۱۳ درصد افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت:بیشترین جرایم در این حوزه، کلاهبرداریها ناشی از خرید وفروشهای اینترنتی، برداشتهای غیرمجاز (فیشینگ) و مزاحمتهای اینترنتی است.
سرهنگ نعمتالله طاهرپور افزود: مراکز فروش مجازی حتماً باید تارنما تشکیل دهند، نماد الکترونیک داشته باشد و آن نماد باز شود و اطلاعات آن فروشگاه و اصالت و کیفیت آن را که با پنج ستاره مشخص میشود، نشان دهد و نماد حتماً باید با آدرس خرید تطبیق داشته باشد.
وی ادامه داد: یکی از عمدهترین علت وقوع برداشتهای غیر مجاز از حسابهای بانکی ارسال پیامهای آلوده در قالب سهام عدالت یا ابلاغیه دادگستری یا جریمه خودرو به گوشی تلفن شهروندان است.
سرهنگ طاهرپور افزود: افرادی که این دسته از پیامکها را دریافت میکنند با وارد شدن به پیوند (لینک) ارسالی یک بدافزار وارد گوشی آنان شده و به حساب آنان نفوذ میشود. (هک میشود)
وی از مردم خواست برای پیگیری هر خبر، پیامک و اطلاعیهای به وب سایتها یا تارنمای رسمی نهاد یا ارگان مربوط مراجعه و موضوع را از آنجا پیگیری کنند و بدانند نهادهای حاکمیتی، اجرایی و نظارت با عنوان خودشان نه شماره تلفن با مخاطبان ارتباط برقرار میکنند.
رئیس پلیس فتا استان اصفهان گفت:مرکز فوریتهای سایبری با شماره تلفن ۹۶۳۸۰، ۲۴ساعته آماده رسیدگی به شکایتهای سایبری شهروندان است.
وی گفت: از ۸۶ هزار تماس برقرار شده با مرکز فوریتهای سایبری استان اصفهان در دهه ماهه امسال، فقط ۲۱ هزار تماس فوریتی بوده است.