پخش زنده
امروز: -
رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: عیدی مستمری بگیران تا پایان بهمن پرداخت می شود.
به گزارش واحد مرکزی خبر، همایون هاشمی در حاشیه افتتاح خانه فرهنگ و هنر سازمان بهزیستی افزود: طبق قوانین و مقررات وضع شده، سال آینده مستمری مددجویان و وسیله ایاب و ذهاب معلولان 20 درصد افزایش می یابد.
وی با اشاره به تلاش سازمان بهزیستی برای بهبود ایاب و ذهاب معلولان گفت: با هماهنگی سازمان اتوبوسرانی تعدادی اتوبوس و خودروی ون برای بهبود وضعیت ایاب و ذهاب معلولان در نظر گرفته شده است.
هاشمی با اشاره به اینکه سال آینده شاهد افزایش 20 درصدی در وسایل ایاب و ذهاب معلولان خواهیم بود، افزود: اخیرا شهرداری تهران نیز اقدامات مناسبی در این زمینه داشته است.
وی با اشاره به تحویل پنج هزار واحد مسکونی به مددجویان در دهه مبارک فجر گفت: خوشبختانه امسال توانستیم مطابق برنامه های پیش بینی شده ، 35 هزار واحد مسکونی به مددجویان اعطا کنیم.
رئیس سازمان بهزیستی افزود: در خصوص مناسب سازی معابر و خودروها و وسایل حمل ونقل عمومی برای معلولان اخیرا اقدامات خوبی انجام شده طوری که بر اساس تفاهم نامه ای که با شهرداری امضا شده در بحث مناسب سازی و واگذاری خودروهای ون برای ایاب و ذهاب معلولان، اقدامات لازم صورت گرفته است.