برای نخستین بار در تربت حیدریه:
امضای تفاهمنامه ساخت ۱۵۰ واحد مسکونی محرومان در تربتحیدریه
تفاهم نامه ساخت ۱۵۰ واحد مسکونی بین ادارات راه و شهرسازی و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برای ساخت مسکن محرومان در تربت حیدریه امضا شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، فرماندار تربت حیدریه گفت: تفاهم نامه واگذاری تعداد ۱۵۰ قطعه زمین برای ساخت ۱۵۰ واحد مسکونی در سایت پیامبر اعظم شهر تربت حیدریه بین ادارات راه و شهرسازی و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی منعقد شد.
مجتبی شجاعی افزود: سهمیه ساخت این واحدهای در شهرستان تربت حیدریه در ابتدا ۲۰ واحد پیش بینی شده بود که با پیگیری صورت گرفته و همراهی ادارات راه و شهرسازی و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی این تعداد به ۱۵۰ واحد افزایش یافت.
فرماندار تربتحیدریه ادامه داد: صدور پروانههای ساختمانی این واحدها توسط شهرداری در دست اقدام است و بر اساس اعلام بنیاد مسکن و راه و شهرسازی درابتدای سال آینده عملیات اجرایی طرح آغاز خواهد شد.