• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۸۴۴۵۰
تاریخ انتشار: ۰۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۸
اجتماعی » حقوقی و قضایی
خداییان:

با دستگاه‌هایی که در تولید مانع تراشی کنند، برخورد می‌کنیم

رئیس سازمان بازرسی کل کشور از تشکیل قرارگاه نظارتی «حمایت از سرمایه گذاری برای تولید» در سازمان بازرسی کل کشور به منظور حمایت از سرمایه‌گذاری، نظارت بر حسن اجرای قوانین و اجرای کامل تکالیف دستگاه‌های مسئول در تأمین امنیت اقتصادی و جلوگیری از انحراف منابع مالی خبر داد.

با دستگاه‌هایی که در تولید مانع تراشی کنند، برخورد می‌کنیم

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، رئیس سازمان بازرسی کل کشور، ضمن تبریک آغاز سال نو و گرامیداشت تقارن آن با شب‌های قدر و ایّام شهادت امیر مؤمنان (ع)، ابراز امیدواری کرد که برکات این شب‌های گرانقدر در طول سال جاری شامل حال مردم عزیز ایران اسلامی شود.

‎وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری با تدبیر و درایت، شعار امسال را نیز همچون سال‌های گذشته، با مضمون اقتصادی و با نگاه حمایت از تولید انتخاب کردند، گفت: بر همین اساس تحقق عینی و عملی شعار سال تشریک مساعی قوای سه گانه و تلاش همه دستگاه‌ها را می‌طلبد.

خداییان با بیان اینکه شعار سال ۱۴۰۴ که از سوی مقام معظم رهبری با عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید» تعیین شده است، برای تمامی کارگزاران کشور وظایف و تکالیفی را ایجاد می‌کند، اظهار کرد: سازمان بازرسی کل کشور با اشراف کامل به شرایط اقتصادی کشور، تحقق این شعار را یک وظیفه ملی و رسالت نظارتی برای خود می‌داند.

‎ رئیس سازمان بازرسی کل کشور در همین راستا از تشکیل قرارگاه نظارتی «حمایت از سرمایه گذاری برای تولید» در سازمان بازرسی کل کشور و متناظر آن در بازرسی کل استان‌ها خبر داد و تصریح کرد که این قرارگاه به‌منظور حمایت از سرمایه‌گذاری، نظارت بر حسن اجرای قوانین و اجرای کامل تکالیف دستگاه‌های مسئول در تأمین امنیت اقتصادی و جلوگیری از انحراف منابع مالی تشکیل شده است.

وی افزود: در کشور قوانینی از قبیل برنامه هفتم پیشرفت، حمایت از موسسات شرکت‌های دانش بنیان، بهبود فضای کسب وکار، نحوه اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی و … وجود دارد که اگر توسط دستگاه‌های اجرایی به خوبی اجرا شوند منویات مقام معظم رهبری در اجرای شعار سال تحقق می‌یابد.

‎ رئیس سازمان بازرسی کل کشور بیان کرد: این قرارگاه با مأموریت‌های ابلاغی از سوی ریاست قوه قضاییه، از جمله نظارت بر هدایت صحیح تسهیلات بانکی به سمت تولید، جلوگیری از سوءاستفاده از منابع مالی، حمایت از سرمایه‌گذاران داخلی و ایرانیان خارج از کشور و تسهیل فرآیند‌های کسب‌وکار در تلاش است که نقش خود را در تحقق شعار سال به شکلی مطلوب ایفا کند.

‎وی ادامه داد: با عنایت به توجه خاص و تأکیدات فراوان مقام معظم رهبری به مقوله ارتقا تولید و تحول در بخش‌های مختلف اقتصادی و همچنین موظف کردن همه قوای کشور جهت تحقق اهدافی همچون رونق و جهش تولید، تقویت نظام اقتصادی، افزایش توانمندی‌های علمی و فناوری کشور، حمایت از تولید داخلی، حل مشکلات تولید، اصلاح سیاست‌ها و مقررات، تسهیل دسترسی به منابع و فناوری‌ها و کاهش موانع مالی و اجتماعی جهت توسعه کسب و کار‌ها توسط مقام معظم رهبری؛ سازمان بازرسی کل کشور پس از نامگذاری سال ۱۴۰۴ به عنوان سال «سرمایه گذاری برای تولید»، برنامه‌های نظارت و بازرسی را در راستای بررسی عملکرد دستگاه‌های ذی‌ربط با محوریت شعار سال تعریف و تدوین و با جدیت اجرای آن را دنبال می‌کند.

‎وی تصریح کرد: سازمان بازرسی کل کشور متناسب با قوانین موجود در این حوزه بر اجرای صحیح آنها بارویکرد تحقق شعار سال نظارت می کند و به بررسی تکالیف قانونی دستگاه‌های اجرایی و به ارزیابی عملکرد آنها در این بخش به صورت مستمر می‌پردازد.

خداییان تصریح کرد: سازمان بازرسی با دستگاه‌هایی که در حوزه‌های مرتبط با تولید و سرمایه گذاری با کاغذبازی اداری و صدور بخشنامه‌های مخل تولید، سرمایه گذاری و تسهیل امر تولید مانع تراشی کنند، برخورد می‌کند.

وی ادامه داد: در عین حال این سازمان نظارت دارد که تسهیلات و منابع در کشور جهت و سمت سو به سمت تولید داشته باشد.

رئیس سازمان بازرسی خاطرنشان کرد: از ابتدای سال وظایف و تکالیف دستگاه‌ها، منطبق با وظایف قانونی در راستای حمایت و افزایش سرمایه گذاری و تولید به ویژه سیاست‌ها بررسی می‌شود تا سمت و سوی منابع و نقدینگی کشور و سرمایه‌های مردم به جای سفته بازی به امر تولید اختصاص یابد.

خداییان افزود: سازمان بازرسی همچنین بر فرایند اقدامات دستگاه‌های ذیربط در زمینه تهیه و ابلاغ بسته‌های حمایت از سرمایه گذاری و‌تولید به صورت مستمر نظارت می‌کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نصب بیش از ۱۶ کیلومتر نیوجرسی در جاده‌های بروجن
بازیکن استقلال به تیم فوتبال امید دعوت شد
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
کمبود پزشکان متخصص و تجهیزات مشکل اصلی بیمارستان گرمی
حل تنش‌های افغانستان و پاکستان محور گفتگوی تلفنی متقی و عراقچی
اختصاص ۴ همت به بخش زیر ساخت و مرمت آثار تاریخی
درخشش پرتوماکاران مراغه ای در مسابقات کشوری کونگ فو
حضور داور چهارمحال و بختیاری درمسابقات کشوری دوی کوهستان
آغاز اصلاح ۱۰ کیلومتر شبکه آب شرب سرخس
حجت‌الاسلام رستمی به‌عنوان رئیس ستاد ازدواج دانشگاهیان منصوب شد
اجرای طرح ملی «عدالت ورزشی» ویژه بانوان کم‌برخوردار در همدان 
وضعیت نامطلوب ذخیره آب سد کرج
«هانی‌پات»، ظاهری فریبنده، اما خطرناک
بازدید شبانه دادستان اردکان از صنایع آلاینده
شوراهای اسلامی شهر و روستا؛ نماد حضور مردم در حکمرانی و پیشران توسعه محلی
حضور رئیس جمهور در جسه علنی سه شنبه مجلس
برپایی نمایشگاه صنعت و ابزار مازندران با حضور ۵۰ برند داخلی و خارجی
اعزام دومین گروه زائران عمره گزار به سرزمین وحی + فیلم
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی
نسل جدید مخاطبان یوسف پیامبر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
نشست سران قوا برگزار شد
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)