• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۰۱۵۶۲
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۳
قم » سیاسی

ارتش امروز در تراز نظام جمهوری اسلامی ایران است

معاون هماهنگ کننده و رئیس ستاد نیروی پدافند هوایی ارتش گفت: ارتش امروز در تراز نظام جمهوری اسلامی ایران است.

ارتش امروز در تراز نظام جمهوری اسلامی ایران است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، امیر سرتیپ محمد یوسفی خوش قلب ظهر امروز در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه قم با بیان نقش ارتش در همراهی مردم برای پیروزی انقلاب و رهایی از رژیم ستم شاهی و فعالیت‌های بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، ۲۹ فروردین روز نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی را به دلاورمردان ارتش تبریک گفت و افزود: ارتش همواره در دوران دفاع مقدس، مقتدرانه در کنار سپاه، بسیج و مردم ایران اسلامی در برابر دشمنان ایستاد.

وی گفت: ارتش در اوج تحریم‌های سیاسی، اقتصادی، نظامی، تهدید‌ها و توطئه‌های پنهان و آشکار همواره برای حفظ ارزش‌های انقلاب اسلامی در کنار مردم بوده و هست.

معاون هماهنگ کننده و رئیس ستاد نیروی پدافند هوایی ارتش افزود: ارتش رسماً در خدمت ادامه راه انقلاب قرار گرفت و حریت و آزادی‌خواهی خودش را تقدیم مردم و انقلاب کرد.

خوش قلب با بیان اینکه امروز ارتش از روز‌های اول انقلاب، انقلابی‌تر، مومن‌تر و متعهدتر در کنار مردم قرار دارد گفت: ارتش با اراده در توسعه و ارتقاء تولید و توان نظامی در مواجهه با دشمن بسیار سرسخت عمل خواهد کرد چرا که شهادت، مقاومت و جهاد امروز با همه ماموریت‌های نیرو‌های ارتش عجین شده است.

وی با اشاره به خودکفایی ارتش در تولید تجهیزات افزود: ما امروز در کسب و تولید علم پرتوان و در به کارگیری همه ظرفیت‌های علمی و صنعتی کشور مصمم‌تر از همیشه هستیم.

معاون هماهنگ کننده و رئیس ستاد نیروی پدافند هوایی ارتش با بیان اینکه اگر جنگنده‌ها و ماشین‌های نظامی جهان کفر نمی‌تواند وارد حریم کشور عزیز ما شود بدین معنا نیست که آنها خود نمی‌خواهند گفت: با قاطعیت اعلام می‌کنیم می‌خواهند، اما نمی‌توانند چرا که ما با وجود همه تحریم‌های ظالمانه در حوزه دفاعی، امروز موتور پیشران تولید قدرت و توسعه دفاعی را داریم.

خوش قلب افزود: امنیت ایران اسلامی امروز اتفاقی نیست بلکه نتیجه مجموعه اقدامات هم افزا و تلاش‌های جهادی نیرو‌های مسلح و ارتش در سایه ولایت می‌باشد.

وی خطاب به دشمنان ایران اسلامی گفت: نیرو‌های مسلح و ارتش، چشمان بیدار ملت ایران اسلامی هستند که در مقابله با هر فتنه و دشمنی کاملاً هوشیار و بیدارند، به گونه‌ای که تمام اقدامات و فعالیت‌های دشمن را در کیلومتر‌ها دورتر از مرز‌ها رصد می‌کنند.

معاون هماهنگ کننده و رئیس ستاد نیروی پدافند هوایی ارتش با اشاره به اینکه نیرو‌های مسلح ایران اسلامی جنگ طلب نیستند افزود:، اما در صورت نیاز در دفاع از منافع ملی در کوتاه‌ترین زمان طولانی‌ترین و قاطعانه‌ترین پیام ایران اسلامی را به دشمنان منتقل خواهند کرد.

یوسفی خوش قلب ادامه داد: در دفاع از منافع ملی، هویت و صلابت ایران و مردم انقلابی لحظه‌ای درنگ نخواهیم کرد چرا که بهترین لحظات سربازی ما دفاع از آرامش، آسایش مردم و امنیت جمهوری اسلامی ایران است.

وی با بیان اینکه در طول بیش از یک سال گذشته شاهد خبیث‌ترین و وحشیانه‌ترین اقدامات جهان کفر و حامیان آنها در قتل عام مردم بی دفاع و کودک کشی رژیم صهیونیستی در غزه، لبنان، یمن و سوریه را شاهد بودیم گفت: امروز شاهد پایمال نمودن ندای مظلوم حقانیت آزادی و حق طلبی از سوی منادیان دروغین حقوق بشر هستیم.

معاون هماهنگ کننده و رئیس ستاد نیروی پدافند هوایی ارتش همچنین خطاب به جبهه مقاومت گفت: قلب ما امروز به سبب ظلم و ستم و نامردی که به شما روا می‌شود اندوهگین است، اما ایمان داریم به زودی مقاومت شما به پیروزی نهایی نزدیک خواهد شد و شاهد تحقق وعده صادق الهی خواهیم بود.

ارتش امروز در تراز نظام جمهوری اسلامی ایران است

همچنین در آئین نماز جمعه امروز به مناسبت ۲۹ فروردین روز نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران، از رئیس ستاد نیروی پدافند هوایی ارتش و فرمانده ارشد نظامی ارتش در استان قم تجلیل شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت تدوین الگوی ویژه سلامت در مناطق آزاد
سوخت گیری خودرو‌های پلاک منطقه آزاد کیش با نرخ سوم بنزین
درخشش تیم لواشک پارنای شبستر در مسابقات سرکل کبدی
دیدار تراکتور - پیکان صرفاً با حضور زنان برگزار می‌شود
مقاومت شهرداری حریف قهرمان نشد
پزشکان زنجانی موظف به مناسب‌سازی مطب‌ها برای معلولان شدند
ورود گردشگران به کوهرنگ با بارش برف
بسته خبر‌های کوتاه ۲۲ آذر در یک نگاه
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده
جشن ازدواج ۹۰۰ زوج از فرزندان بازنشستگان نیرو‌های مسلح
پلیس فتا زنجان: هیچ قرعه‌کشی واقعی اطلاعات کارت بانکی نمی‌خواهد
گلابر، مقصد جدید گردشگری و فرصت اشتغال پایدار در زنجان
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
سامانه زیرساخت داده‌های مکانی SDI سرمایه ملی و جهانی است
تمدید مهلت شرکت در مسابقه «تدبر در قرآن» تا ۲۰ دی‌ماه ۱۴۰۴
برگزاری جشن ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت روز مادر
کولاک شدید برف در جاده طالقان به هشتگرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
حفاظت از منابع طبیعی باید اولویت همه بخش‌ها باشد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
رئیس مجلس اتیوپی وارد تهران شد
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)