جلسه شورای راهبری تصادفات استان با حضور جانشین پلیس راهور فراجا؛
تصویب طرح ترافیکی اربعین ۱۴۰۴
استاندار ایلام گفت: طرح جامع ترافیکی اربعین ۱۴۰۴ در نشست شورای راهبری تصادفات استان با حضور جانشین پلیس راهور فراجا بررسی و تصویب شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای مرکز ایلام؛ کرمی در دومین جلسه شورای راهبری تصادفات استان با حضور سردار مومنی جانشین پلیس راهور فراجا اظهار داشت: در این طرح به منظور نظمبخشی تردد، جلوگیری از ازدحام و سرگردانی زائران، وظایف همه دستگاهها مشخص شده است و باید مبنای همه برنامهها و تصمیمگیریها در اربعین امسال باشد.
وی در ادامه افزود: روزانه بیش از ۱۵ هزار نفر زائر از مرز مهران و جادههای استان تردد دارند که در طول سال به پیش از ۸ میلیون تردد میرسد، ضرورت دارد با احصای مسائل و مشکلات، چالشها و نقاط ضعف و قوت اربعین در سال گذشته، اقدامات خوبی در حوزه ترافیکی، خدمترسانی بهتر به مردم و زائران عزیز که از اقصی نقاط کشور به ایام در پایتخت خادمان زوار حسینی می آیند، ارائه کنیم.
استاندار ایلام اضافه کرد: : طرح ترافیکی اربعین ملاک عمل همه دستگاههای مجری در ایام اربعین است، باید تلاش کرد با برنامهریزی ویژه و کارشناسی به موقع و با هدف تسهیل و تسریع در ترددها، کاهش تلفات جادهای و خدمت رسانی بهتر به زائرین طرح ترافیکی اربعین در استان عملیاتی شود.
جانشین پلیس راهور فراجا در شورای راهبری تصادفات استان ایلام، ضمن قدردانی از زحمات تمام مسئولین برگزار کننده اربعین در تمام دولتها، عنوان کرد: دولت دکتر پزشکیان اهتمام ویژهای در حوزه تصادفات دارد و باید از این فرصت برای کاهش تصادفات در استان ایلام خصوصاً در ایام اربعین استفاده کنیم.
سردار مومنی افزود: نقاط اعلامی حادثهخیز کشور بیش از ۴۸۰۰ نقطه است که در ایلام به ۷۲ نقطه رسیده و طبق امارها، ۶۳ درصد فوتی جادهای استان ایلام در این نقاط خصوصاً در محور پر حادثه مهران دهلران اندیمشک بوده که انتظار داریم با حضور بیشتر پلیس در این نقاط، آشکارسازی و در مرحله بعد رفع این نقاط در دستور کار باشد.
وی اربعین سال گذشته را یکی از بهترین سالهای اجرای طرح ترافیکی اربعین دانست و گفت: انتظار داریم با تصویب طرح ترافیکی اربعین، معایب سال گذشته در اربعین امسال برطرف شود.
سردار مومنی بازگشت ایمن و سالم زائران را حائز اهمیت دانست و گفت: پیشنهاد میشود مواکب بین راهی خصوصاً در جاده مهران دهلران افزایش شود.
جانشین پلیس راهور فراجا آمار تصادفات را در کشور نگران کننده دانست و گفت: هشت درصد تولید ناخالص ملی کشور صرف تصادفات میشود و عمده کشتهشدگان تصادفات در ایران جوانان بین ۲۱ تا ۳۰ ساله هستند و بیش از ۴۰۰ هزار نفر نیز در این حوادث دچار جراحت و یا معلولیت میشوند.