• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۲۹۳۴۴
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۹
سیاسی » دولت

عارف: غنی‌سازی در داخل، خط قرمز جمهوری اسلامی است

معاون اول رئیس‌جمهور در جلسه هیئت دولت با بیان اینکه غنی سازی در خاک ایران خط قرمز نظام است، گفت: اگر به دنبال غنی‌سازی صفر بودیم، نیازی به تحمل تحریم‌های ظالمانه نبود.

عارف: غنی‌سازی در داخل، خط قرمز جمهوری اسلامی است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه ایران در راهبرد توسعه علم و فناوری از کسی دستور نمی‌گیرد، گفت: ساخت سلاح هسته‌ای در دکترین دفاعی جمهوری اسلامی جایگاهی ندارد و کشور‌های غربی و رسانه‌های آمریکا به خوبی از این موضوع آگاه هستند.

«محمدرضا عارف» صبح امروز (چهارشنبه) در جلسه هیئت دولت با بیان اینکه موضع‌گیری اخیر سران آمریکایی درخصوص غنی‌سازی صفر ایران بار اول نیست و بار آخر هم نخواهد بود، گفت: اگر غنی‌سازی نکردن در خاک خود بودیم، در دهه‌های گذشته هم نیازی به تحمل تحریم‌های خشن و ظالمانه آمریکا نبود.

وی خاطرنشان کرد: اظهارات مقامات آمریکایی متناقض است چرا که در مذاکرات غیرمستقیم مطالبی درخصوص غنی‌سازی مطرح می‌کنند، اما در بیرون از میز مذاکرات تحت تاثیر جو رسانه‌ها و یا خوراک فکری و راضی کردن رژیم صهیونیستی مطالب دیگری به زبان می‌آورند.

ایران مسیر مشخص شده در مذاکرات غیرمستقیم را دنبال می‌کند

معاون اول رئیس‌جمهور تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همان مسیر مشخص شده در مذاکرات غیر مستقیم را دنبال می‌کند و خط قرمز نظام جمهوری اسلامی ایران غنی سازی در خاک ایران است. ما دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم، اما از تمام ظرفیت هسته‌ای کشور همانند سایر فناوری‌ها و برای اهداف توسعه و پیشرفت بهره خواهیم برد.

عارف همچنین با اشاره به برگزاری باشکوه مراسم بزرگداشت شهدای خدمت در سرتاسر کشور و قدردانی از ستاد بزرگداشت شهدای خدمت، بنیاد شهید و امور ایثارگران، مجلس شورای اسلامی، قوه قضاییه، نهاد‌های ذیربط و همچنین حضور پرشور مردم در مراسم‌های بزرگداشت شهدای خدمت افزود: این مراسم‌ها که یک مسئله ملی است، با حضور و نقش آفرینی مردم و همچنین هماهنگی بین تمام دستگاه‌های مرتبط و با همکاری دولت در سرتاسر کشور برگزار شد.

عارف با اشاره به سفر روز گذشته خود به همراه جمعی از مدیران دستگاه‌های خدمات رسان و معاونان وزرا به استان هرمزگان برای بررسی ابعاد و جبران خسارات به آسیب دیدگان در حادثه انفجار بندر شهید رجایی و با قدردانی از تلاش‌های استاندار و هماهنگی بین تمام نهاد‌ها برای مدیریت این حادثه و رسیدگی به مصدومان تاکید کرد: مردم استان و به ویژه آسیب دیدگان مطالبات جدی دارند که باید رسیدگی شود که برخی از این مطالبات به دولت باز می‌گردد و باید در این خصوص هرچه سریع‌تر تصمیم گیری شود. همچنین کمیته مرتبط با بررسی علل و مقصران حادثه انفجار بندر شهید رجایی در اسرع وقت گزارش‌های نهایی از علت این حادثه و چگونگی برخورد با مقصران را اعلام کند چرا که این موضوع اکنون تبدیل به یک مطالبه عمومی و ملی شده است.

وزارت راه و شهرسازی بازسازی بخش‌های آسیب دیده بندر شهید رجایی را پیگیری کند

عارف افزود: وزارت راه و شهرسازی با همکاری سایر بخش‌ها روند بازسازی بخش‌هایی از بندرگاه را که آسیب دیده است به طور جدی پیگیری کند تا هرچه سریعتر به مدار و چرخه خدمت و اقتصاد کشور بازگردد.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به افزایش درجه دما در روز‌های گذشته در برخی شهر‌های کشور و اقدامات وزارت نیرو برای زیر بار بردن ظرفیت بیشتر نیروگاه‌ها برای تولید برق مورد نیاز کشور، بر ضرورت مدیریت بهینه مصرف انرژی تاکید کرد و گفت: از مردم انتظار داریم برای کاهش مصرف با دولت همکاری کنند تا خاموشی‌ها کمتر شود و یا دیگر شاهد خاموشی‌ها نباشیم و اگر خاموشی‌های بخش صنعت از حدی بالاتر رود در کاهش رشد اقتصادی و تولید کالا‌ها اثر می‌گذارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز به کار پردیس خبرگزاری صداوسیما
رادیو تریبون معرفی ظرفیت‌ها و پیشرفت استان‌ها در خراسان جنوبی
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
تداوم روز‌های آلوده با چاشنی رطوبت و مه در خوزستان
اعزام ۹۵ دانش آموز کلاله‌ای به مناطق عملیاتی جنوب کشور
آغاز جشنواره تئاتر مازندران
پیروزی تیم ملی بسکتبال با ویلچر بانوان مقابل تیم فیلیپین
تأکید ایران و کرواسی بر گسترش همکاری‌های دوجانبه در حوزه محیط‌زیست
رونمایی از دیوارنگاره جدید میدان فلسطین
افزایش نقدشوندگی از اهداف راه اندازی مرحله معاملات پایانی
اعزام کاروان راهیان نور دانش آموز دختر بهشهری به جنوب کشور
بررسی نقش پژوهش‌های راهبردی در بهره وری انرژی
بررسی لایحه «نحوه مدیریت تعارض منافع در انجام وظایف قانونی و ارائه خدمات عمومی» در کمیسیون اجتماعی
سارقان ۵۰۰ کیلوگرم غلات در دام پلیس اندیمشک
جریمه میلیاردی قاچاقچی گل مصنوعی در لرستان
بررسی گزارش بسیج سازندگی در کمیسیون حمایت از تولید مجلس
پاداش مدال آوران بازی‌های آسیایی جوانان بحرین پرداخت شد
دستغیب برای ارائه گزارش دیوان محاسبات به کمیسیون بودجه می‌آید
ابوالفضل زندی در صدر جدول رده بندی جهانی
برادران صادقیان رقبای خود را در رقابت‌های جهانی پاریس شناختند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)