• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۳۸۲۴۴
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۵
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی

بانک‌های خصوصی در رابطه با قانون جوانی جمعیت همکاری ندارند

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: عملکرد بانک های خصوصی در رابطه با قانون جوانی جمعیت قابل قبول نیست.

بانک‌های خصوصی اصلا در رابطه با قانون جوانی جمعیت همکاری ندارند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: جمعیت باید جوان، سالم و رو به افزایش شود و همچنین باید تلاش کنیم تا ازدواج‌ها آسان و سیاست‌های مشوق صورت گیرد.
وی افزود: بحث تامین منابع تسهیلات، بخش دیگر زمین‌های مسکن و بخش دیگر ارتقاء سلامت در حوزه بهداشت است که باید در جلسات بعدی بررسی و تصمیمات جدی گرفته شود از همه شما خواستارم تا حصول نتیجه تصمیمات و سیاست‌هایی که در این حلسه اتخاذ می‌شود را اجرایی و عملیاتی سازند و در اولویت کارهایمان قرار دهیم.
استاندار بیان داشت: در بخش گزارشات بانک‌ها؛ بانک‌های دولتی عملکرد خوبی داشته‌اند ولی بانک‌های خصوصی عملکرد مثبتی نداشته‌اند که نیاز به جلسه فوری با آنان است، آمارها و گزارشات بعضی از بانک‌ها با گزارش‌ها و عملکردها و آمارهای ارائه شده و البته مطالبات مردمی همخوانی ندارد.
وی افزود: از بانک ملت و بانک تجارت که به‌ صورت شناور عمل کرده‌اند و تسهیلات حتی از دیگر استان‌ها در این زمینه تامین کرده‌اند نیز جای تقدیر و تشکر را داریم، از بانک‌هایی که نسبتا خوب عمل کرده‌اند نیز تقدیر می شود و از آنان می خواهیم که راهکارهای خود را در زمینه رفع موانع تامین اعتبارات جهت ارائه تسهیلات ارائه دهند.
رحمانی گفت: بانک‌ها موظفند طی یک جلسه منابع و مصارف با تسهیلات تکلیفی و بدون آن‌ را مشخص و به وسیله دبیر شورای بانک‌ها به صورت کلی با امضای ما به بانک مرکزی بنویسند همچنین یک نامه به بانک‌های استان جهت پیگیری ارسال نمایند.
وی افزود: نکته بعد راهکارهای ارائه شده و تجربه خوب در بانک‌های ملت و تجارت است، تهیه یک نحوه آشنایی با سامانه‌های غیرحضوری که بسیار مهم است و باید از طریق صدا و سیما به مردم اطلاع‌رسانی شود.
استاندار گفت: فروشگاه‌های زنجیره‌ای، پتروشیمی‌ها و سایر سازمان ها می‌بایست گزارشات مالی و اقتصادی خود را در جمع بندی کنند همچنین مجموعه‌های راه و شهرسازی، بنیاد مسکن و منابع ملی نیز می‌بایست با همکاری هم به کمک سامانه‌های حضوری و غیرحضوری بسیاری از مشکلات را بررسی و رفع کنند.
رحمانی گفت: معارضین زمین‌ها طی جلسات مشترک باید معارضاتشان برطرف شود، پیگیری اقدامات در دستور کار را نیز به جد پیگیری کرده و طی ۹۰ روز مرتفع گردد، ان‌شاءالله بتوانیم بخشی از دغدغه آن ۱۰ هزار نفر ثبت‌نامی را برطرف کنیم ما تاکنون حدود ۲ هزار نفر را انجام و مابقی بلاتکلیف مانده‌اند.
در ادامه این جلسه شهلا محمدحسینی مدیرکل امور بانوان استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به کاهش سن ازدواج و به سبب آن پیری جمعیت در استان و سطح کلان‌تر کشور گفت: سیاست‌های مشوق دولت برای جوانان در بحث ازدواج و فرزند آوری در استان تا حدودی اجرایی و بعد از مدتی متوقف شد ب این‌ وجود ما از رتبه ۲۵ به ۲۸ رسیدیم.
وی افزود: البته بحث متوقف‌شده تسهیلات یک ضعف و البته چالشی جدی محسوب می‌شود، بانک‌ها در جلسه حضور دارند و با توجه به آنکه همه آمارها را در اختیار داشته و البته راهکارهای برون‌رفت از مشکلات و رفع موانع تأمین منابع تسهیلات را بهتر می‌دانند به ارائه گزارش و راهکار بپردازند.
مدیران بانکی به ارائه گزارش‌ها خود پرداختند؛یکی از مدیران بانکی گفت: در اواخر فروردین‌ماه حدود یک‌صد و ۸۷ میلیارد تومان نا ترازی داریم و تا زمانی که این نا ترازی را رفع نکنیم در بحث اقتصاد وضعیت خوبی نخواهیم داشت.
برای ساخت مسکن به سمت روستاها برویم
علی پارسایی در ادامه این جلسه گفت: مشکلات بسیاری در حوزه بحث تأمین زمین در شهر است، بهترین راهکار برای حل این مشکل استفاده از زمین‌های در اختیار در روستاهای حاشیه شهر است.
مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد گفت: در بسیاری از شهرستان‌ها زمین‌های در نظر گرفته و کلنگ زده‌شده دارای معارضات مردمی است، بعضی از آنان در دستگاه‌های قضایی در دست اقدام به رفع مشکل است.
وی افزود: الحاق اراضی ملی به محدوده روستایی پشه‌مان گچساران حدود ۹۸ هکتار، منطقه روستایی اکبرآباد کهگیلویه ۸۶ هکتار، روستای خیرآباد سفلی گچساران ۷۴ هکتار، امیرآباد سفلا بویراحمد ۶۹ هکتار، محدوده روستایی دولت‌آباد حدود ۸۹ هکتار است.
پارسایی گفت: برخی از این زمین‌ها دچار معارضاتی هستند که از طریق دستگاه‌ قضایی در حال رفع است، زمین‌هایی که تاکنون منجر به تحویل و تحول نشده‌اند در شهرستان‌های دو گنبدان (خنک‌بنار، آبگرمو)، لیکک و مارگون است و جمع کل آن ۸۶۶.۷۲ هکتار است، نوعی این زمین‌ها ملی و هنوز تحویل داده نشده‌اند.
صیادی مدیرکل بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد گفت: بنیاد مسکن از زمین‌هایی که تاکنون تملک کرده است ما در این زمینه آماده تحویل هستیم و تاکنون حدود ۱۱ نفر ثبت‌نامی داشته‌ایم، از این موضوع استقبال خوبی صورت نگرفته است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری پویش اهدای خون با شعار «نذر فاطمی» در چهارمحال و بختیاری
پیام تسلیت عارف در پی درگذشت صابر کاظمی
عملیاتی شدن پذیره نویسی الکترونیکی حق تقدم چهار ناشر در مهر
یزد، میزبان همایش ملی هوش مصنوعی و هوشمندسازی صنعتی
راه اندازی سامانه ورود گردشگران به پارک ملی کویر گرمسار
افزایش قربانیان طوفان و سیل در فیلیپین
امسال، سال راه اندازی واحد‌های صنعتی در ایلام بود
بررسی نحوه اجرای برنامه هفتم در جلسات هفته آینده مجلس
افتتاح ساختمان جدید پلیس راهور مسجد سلیمان
بازگشایی موزه نگارخانه کاخ گلستان
انهدام باند سارقان و کشف اموال مسروقه از مخفیگاه آنها
طرح تبدیل خودرو‌های بنزینی به دوگانه‌سوز آغاز شد
خراسان رضوی گرم تر می شود
دو کیلومتر از محور یزد - طبس بهسازی شد
افتتاح طرح توسعه کلینیک بیمارستان ۵۲۱ منطقه‌ای ارتش در مراغه
بسته خبری تلنگر پل ارتباطی مخاطبان با خبر همدان
اعزام ۲۲۰ نفر از دختران دانش آموز به جنوب کشور
اجرای سه طرح درمدیریت مصرف آب کشاورزی
تاکید بر ضرورت اصلاح ساختار و قانون در حریم‌گذاری آثار تاریخی
مصوبات جلسه علنی مجلس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
درگذشت پزشک گچسارانی
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
کشت موز در اراضی جنوب سیستان و بلوچستان
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
واکنش عراقچی به تمجید برنده جایزه صلح نوبل از جنایتکاران
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سپاهان در ثانیه های پایانی از شکست فرار کرد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)