• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۰۰۵۴
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۴:۳۲
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

جبلی: دشمن صهیونی در پی خاموش کردن صدای حقیقت است

پیمان جبلی رئیس سازمان صدا و سیما پس از حمله وحشیانه رژیم متجاوز به اتاق شیشه‌ای این سازمان برگه خبر خونین را رو به دوربین نشان داد و گفت: دشمن صهیونیستی در پی خاموش کردن صدای حقیقت است.

جبلی: دشمن صهیونی در پی خاموش کردن صدای حقیقت است
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، پیمان جبلی رئیس سازمان صدا و سیما اظهار کرد: همکاران عزیز و غیور ما در سازمان صدا و سیما تا آخرین لحظه به وظیفه اطلاع‌رسانی خود عمل کردند، می‌کنند و خواهند کرد. این اقدام رژیم صهیونیستی برای ما در ایران شاید اتفاقی بی‌سابقه باشد؛ حمله به یک رسانه، به نهادی که نه سلاحی در اختیار دارد و نه تهدیدی برای کسی به حساب می‌آید، هیچ توجیهی ندارد. در هیچ منطق جنگی و درگیری در جهان، حمله به رسانه قابل توجیه نیست.

وی افزود: اگر به تاریخ رژیم منحوس صهیونیستی مراجعه کنیم و به جنگ‌هایی که این رژیم بر مردم منطقه چه فلسطین، چه لبنان و اکنون جمهوری اسلامی ایران تحمیل کرده است نگاه کنیم، خواهیم دید که خبرنگاران و رسانه‌ها همواره یکی از اهداف اصلی این رژیم بوده‌اند.

جبلی تاکید کرد: پرسش اینجاست که ما در رسانه چه در اختیار داریم؟ سلاح ما چیست؟ جز کاغذ خبر، جز تصویری که با دوربین ثبت می‌شود، چیزی نداریم. همان کاغذ خبری که به خون همکار ما آغشته شده است. خبرنگار ما، وقتی با این ابزار‌ها کار می‌کند، چه تهدیدی برای کسی دارد؟ جز اینکه دروغگو را افشا کند، واقعیت را تبیین کند و به مخاطب، به مردم عزیز نشان دهد که با چه دشمن وحشی روبه‌رو هستند.

وی افزود: هیچ توجیهی برای این حمله وجود ندارد، مگر اینکه بگوییم دشمن صهیونیستی در پی خاموش کردن صدای حقیقت است؛ در پی آن است که مانع از افشای جنایاتش شود. اما قطعاً موفق نخواهد شد، چنانکه در غزه نیز نتوانسته است. با وجود اینکه نزدیک به ۳۰۰ خبرنگار توسط رژیم صهیونیستی به خاک و خون کشیده شده‌اند، اما تصاویر مظلومیت مردم غزه، شجاعت ایشان و وحشی‌گری رژیم صهیونیستی به سراسر دنیا مخابره شده است.

رئیس سازمان صدا و سیما تصریح کرد: در همین فرصت، می‌خواهم دست و بازوی تمام همکاران غیور، شجاع و با غیرت خودم در رسانه ملی را ببوسم که شجاعانه و تا آخرین قطره خون و توان خود، پرچم رسانه ملی را بالا نگه داشته‌اند، نگه می‌دارند و نگه خواهند داشت.

جبلی ادامه داد: ما به ملت عزیز ایران این تعهد را می‌دهیم که فرزندان شما در رسانه ملی تا وقتی جان در بدن دارند، از انجام وظیفه اخلاقی، حرفه‌ای و تاریخی خود که به تصویر کشیدن جنایات رژیم کودک‌کش صهیونیستی است دست نخواهند کشید. نمایش تصاویر کودک خردسال، نوزاد، جوان، نوجوان، زن و مردی که این روز‌ها در نقاط مختلف کشور به خاک و خون کشیده شده‌اند، بر دوش ماست. وظیفه ما این است که حقیقت را تبیین و دشمن را مفتضح کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز برداشت گندم از اراضی شمال استان کرمان
ثبات قیمت نفت در آستانه نشست ویژه ۸ عضو اوپک‌پلاس
دیدار استاندار آذربایجان‌غربی با خانواده معزز شهید مصطفی خدایی
تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران بسیاری از موضوعات را برملا کرد.
بومی‌سازی کنترل فوران دریایی در شرکت نفت
برگزاری نشست تخصصی با هدف آمادگی حضور در المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵
دیدارامام جمعه کرمان و استاندار با خانواده شهیدان
پاسخ کوبنده و دندان‌شکن به تهدیدات رژیم صهیونیستی
دستگیری ۲۳ عضو شرکت هرمی در مهستان
یکپارچه پای کار عزت و امنیت کشور
دستگیری اتباع غیر مجاز در پویش پلیس امنیت اقتصادی زنجان
استقبال خیران استان از پویش اطعام و احسان حسینی
گام‌های پالایشگاه اصفهان برای رفع بخشی از ناترازی
قرارگاه «ایران» در میدان فلسطین سنگر همدلی شد
تجدید بیعت دانش آموزان اردبیلی با شهید ۱۳ ساله کربلا
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از روند اجرای طرح بهسازی محور شاهین‌دژ - میاندوآب
برنامه زمانبندی نام نویسی دانش آموزان مقاطع میان پایه در هرمزگان
ناترازی ۲۰ هزار مگاواتی مهار می‌شود
تشییع شهید مهدیار یامین پور در تهران
سوگواره احلی من العسل؛ عهد نوجوانان خراسان‌شمالی با نوجوان کربلا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه
کالابرگ الکترونیک به هفت دهک پرداخت می‌شود
ساخت نیروگاه‌های تولید پراکنده در بیش از ۱۰۰۰ نقطه کشور
شکست پروژه جنگ ۱۲ روزه علیه ایران
پاسخ قاطع ایران مانع تحقق اهداف آمریکا شد
آغاز ساخت نخستین نیروگاه خورشیدی پتروپارس
شرایط مالیات صفر اعلام شد
صهیونیست‌ها ابعاد ضربه بزرگی را که خورده‌اند، پنهان می‌کنند
قدرت موشکی برای پاسخ به صهیونیست‌ها در وضع عالی است
ایران به تقویت رشته‌های حساس علمی ادامه خواهد داد
بازدید پزشکیان از مناطق آسیب‌دیده از تهاجم رژیم صهیونی
هم‌گرایی و تعامل عامل پایداری تولید در صنعت پتروشیمی
دو هزار میلیارد تومان خسارت صنعت برق ناشی از جنگ ۱۲ روزه
برگزاری نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ در روز‌های ۲۶ و ۲۷ تیر
بازسازی مناطق آسیب‌دیده از اولویت‌های وزارت راه است
صدراعظم آلمان: هراسی از جنگ با روسیه ندارم  (۳ نظر)
یاوه‌گویی ترامپ نتیجه شکست سنگین در برابر ایران است  (۱ نظر)
عراقچی: ایران با واژه تسلیم بیگانه است  (۱ نظر)
دستگیری عامل خرابکاری در بندرانزلی  (۱ نظر)
گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد  (۱ نظر)
۱۸۹ هزار خانوار مشمول دریافت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی  (۱ نظر)