• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۹۰۵۳
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۰
آبادان » اجتماعی

هشدار‌های ترافیکی پلیس خوزستان برای عزاداری‌های محرم

رئیس پلیس راهور خوزستان توصیه‌ها و هشدار‌هایی را برای ارتقاء ایمنی ترافیکی عزاداران در ایام محرم ارائه کرد.

هشدار‌های ترافیکی پلیس خوزستان برای عزاداری‌های محرم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان، سرهنگ دولتشاهی با تسلیت ماه محرم و شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یارانش گفت: به‌منظور پیشگیری از حوادث ترافیکی برای هیئت‌ها و دسته‌های عزاداری و تسهیل در امر عبور و مرور پیرامون محل برگزاری مراسمات عزاداری، پلیس راهور استان با اجرای طرح‌های ویژه به منظور کنترل ترافیک اقدامات لازم را پیش بینی کرده است.

او افزود: با توجه به افزایش میزان تردد عابران در سطح معابر و عمدتا با البسه مشکی برای شرکت در مراسمات رانندگان با سرعت مطمئنه رانندگی کنند و همواره به جلو توجه کافی داشته باشند.

رئیس پلیس راهور خوزستان ادامه داد: برابر مفاد آیین نامه راهور عبور و تردد خودرو‌ها و موتورسیکلت‌ها از بین دستجات و جمعیت ممنوع است و رانندگان به منظور پیشگیری از هرگونه حادثه با فاصله مناسب از دستجات عزاداری حرکت کنند.

سرهنگ دولتشاهی گفت: نصب پرده و نوشته، گل مالی خودرو‌ها و هر عملی که موجب کاهش دید پیرامونی رانندگان شود تخلف بوده و توسط کارکنان پلیس راهور اعمال قانون می‌شود.

او با بیان اینکه مسدود کردن معابر، یک طرفه کردن خیابان‌ها بدون مجوز پلیس راهور را ممنوع است افزود: در صورت احداث هرگونه ابنیه برای برپایی مراسمات، در معابر نظیر داربست، چادر و..، با رعایت ملاحضات ترافیکی و تامین روشنایی اطراف الزاما از علائم هشدار دهنده کافی مانند: چراغ چشمک زن، مخروطی، مثلث شب رنگ و… استفاده شود.

او از رانندگان خواست از توقف دوبله و هر گونه سد معبر در تقاطع‌ها ورودی و خروجی معابر، میادین و اماکن خصوصی و دولتی پیرامون محل‌های عزاداری جدا خودداری کنند.

رئیس پلیس راهور خوزستان گفت: مسئولان هیات‌ها در صورت ضرورت عبور هیات در معابر با به کارگیری عوامل انتظامات هیات‌ها و هماهنگی و همکاری با عوامل پلیس راهور، از بروز تصادف و ترافیک جلوگیری کنند و مراقب افراد خردسال و کودکان باشند.

سرهنگ دولتشاهی افزود: در حرکت کاروان‌های عزاداری پیش بینی سهم مسیر تردد برای خودرو‌ها انجام شود و همکاری لازم برای تردد سریع و بدون توقف وسایل نقلیه امدادی انتظامی به عمل آید و هنگام پخش نذورات به نحوی اقدام شود که از ایجاد گره‌های ترافیکی جلوگیری و به ماموریت خودرو‌های امدادی نیز خللی وارد نشود.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان از شهروندان خواست با مجموعه پلیس راهور همکاری لازم را برای انضباط بخشی و ایمن سازی مسیر‌ها داشته باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهلت افتتاح حساب وکالتی ایران خودرو تمدید شد
ثبت ۸۰ موقوفه در شهر کدکن تربت حیدریه
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۴/۱۲
برگزاری آئین عزاداری یوم العباس در خوزستان
طبس و دهسلم، دومین مناطق گرم کشور
فعالیت هفت مرکز انتقال خون در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی
اسامی بازیکنان دعوت شده به اردوی تیم کبدی دختران جوان
مصوبات نشست بخش خصوصی با مسئولان دولتی هرمزگان
پیشرفت ۸۵ درصدی تقاطع امام رضا خرم‌آباد
خریداری ۲ هزار تن گندم از کشاورزان درگزینی
برگزاری علم گردانی در بشاگرد
نذر خیر یزدی برای آزادی 
برداشت لیمو ترش از باغ‌های بخش تخت بندرعباس
پرواز بی پایان؛ بازخوانی شهادت مسافران پرواز ۶۵۵ در هرمزگان
ادامه حملات موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی
شناسایی و جمع آوری اتباع غیرمجاز در تبریز
برپایی بزرگترین تعزیه میدانی کشور امروز در فسا
۱۲۰ ثانیه خبر، مروری بر خبر‌های مهم استان قم است
پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۲ تیر
نمایشگاه هنر‌های تجسمی ایران در قاب هنر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ابلاغ آیین‌نامه اجرایی واردات خودرو در سال ۱۴۰۴
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
آغاز ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی
ابلاغ قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای
برگزاری مراسم عزاداری اباعبدالله (ع) در حسینیه امام خمینی
کاروان ورزش ایران از حضور در یونیورسیاد بازماند
دروازه بان ذوب‌آهن در این تیم ماندنی شد
عملیات وعده صادق ۳ توسط رهبر انقلاب فرماندهی شد
نشست شورای عالی قضایی
آغاز تمرینات ملی پوشان جوان تیم پارادو ومیدانی نابینایان و کم بینایان
تعویق انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
آماده‌باش سراسری صنعت برق برای روز‌های گرم پیش‌رو
رژیم صهیونی در مسیر سقوط
تصویب هزار میلیارد تومان برای کمک به آسیب‌دیدگان تجاوز رژیم صهیونی
گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد  (۱ نظر)