پخش زنده
امروز: -
دادستان عمومی و انقلاب شادگان از ورود دستگاه قضا به طرح ساخت جاده دارخوین به شادگان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما استان خوزستان، رضا علینسب با اشاره به ورود دستگاه قضایی شادگان به طرح ساخت جاده دارخوین به شادگان، گفت: پروژه زیرسازی و آسفالت جاده دارخوین به شادگان که از سال ۱۳۸۸ به طول ۲۵ کیلومتر کلنگ زنی شد، به دلیل اهمالکاری پیمانکار و مسئولین مربوطه این پروژه با تاخیر مواجه شده و ناتمام مانده است.
وی افزود: در راستای احقاق حقوق عامه و نظر به وقوع چندین تصادف منجر به فوت و صدمه جرحی بدنی و همچنین تصادفهای خسارتی متعدد در جاده دارخوین به شادگان طی مدت اخیر که حکایت از حادثهخیز بودن و ناایمن بودن جاده دارد، همچنین با توجه به روند کند تکمیل پروژه جاده از ناحیه شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، پس از بازدید از محل مذکور، تذکرات لازم در راستای تکمیل پروژه جاده ارائه شد.
علی نسب با اشاره به تردد روزانه مردم در این محور و گردشگر پذیر بودن منطقه، گفت: به منظور جلوگیری از وقوع حوادث دیگر پیمانکار و شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور موظف شدند به قید فوریت و به جهت حفظ جان و مال مردم و با اتخاذ تدابیر نسبت به تکمیل جاده و رفع نواقص اقدام کنند.
دادستان عمومی و انقلاب شادگان تاکید کرد: بدیهی است در صورت عدم تکمیل جاده در مهلت مقرر و ایمن سازی آن، علاوه بر مسئولیت کیفری و حقوقی و تعیین درصد تقصیر در هر کدام از حوادث، از جهت ترک فعل مسئولین و مدیران مربوطه نیز پرونده کیفری تشکیل خواهد شد.