• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۲۰۶۴
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۸
چهارمحال و بختیاری » اجتماعی

چهارمحال و بختیاری میزبان جشنواره ملی مشاعره رضوی

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه این استان میزبانی چهاردهمین جشنواره دوسالانه مشاعره رضوی را برعهده دارد، گفت: فراخوان این رویداد ادبی نیمه دوم آذر امسال منتشر خواهد شد.

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، شهرام فرجی افزود: بیست و دومین دوره جشنواره بین‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا (ع) با شعار «ایرانِ امام رضا (ع)» در عرصه ملی و بین‌المللی برگزار می‌شود که در این دوره، ۳۲ استان از جمله چهارمحال و بختیاری میزبان رویداد‌های مختلف این جشنواره در ۹ گروه شعر و ادبیات، ادبیات کودک و نوجوان، فیلم، هنر‌های نمایشی، فضای مجازی، هنر‌های تجسمی، آوا‌ها و نواها، روستایی و عشایری و بخش پژوهشی است.

وی با بیان اینکه چهارهمین دوسالانه مشاعره رضوی، عنوان جشنواره‌ای است که میزبانی آن را چهارمحال و بختیاری در گروه شعر و ادبیات برعهده دارد، افزود: فراخوان پیشنهادی این رویداد در استان آماده شده است و به زودی در نیمه دوم آذر با تایید بنیاد بین‌المللی فرهنگی‌هنری امام رضا (ع) و معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به صورت گسترده و سراسری منتشر خواهد شد.

فرجی در نظر گرفتن ۲ رده سنی مختلف به منظور شناسایی استعداد‌های ادبی و به ویژه جذب نوجوان و جوانان به محافل ادبی، افزایش تعداد شرکت‌کنندگان در مرحله نهایی و استفاده از ظرفیت‌های استانی در داوری مراحل جشنواره را از جمله پیشنهادات دبیرخانه استانی مشاعره رضوی بیان کرد و گفت: قرار است این رویداد با نام‌نویسی از علاقه‌مندان در سه مرحله آزمون ورودی، مشاعره آنلاین و بخش حضوری برگزار شود.

وی با تاکید بر اتخاذ راهکار‌های علمی و اجرایی برای ارتقای کمی و کیفی این رویداد ادبی یادآور شد: شعر به عنوان یکی از قدیمی‌ترین و اثرگذارترین ابزار هنری و ادبی، نقش مهمی در تبیین و ترویج ارزش‌ها و مفاهیم فرهنگی دارد، از این رو تلاش می‌شود در مسیر برگزاری جشنواره مشاعره رضوی، با بهره‌گیری از ظرفیت‌های نوین مردمی، توان دستگاه‌های اجرایی و همراهی صاحبنظران، این رویداد نقش شایسته‌ای را تعمیق مفاهیم دینی و ترویج فرهنگ رضوی ایفا کند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری افزود: برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای توانمندسازی علاقه‌مندان به زبان و ادبیات فارسی در شناخت مفاهیم شعری و اصول شعرخوانی و آشنایی آنان با قالب‌های مشاعره و همچنین تشکیل ستاد اطلاع‌رسانی، گردآوری ابیات شعر با مضمون فرهنگ رضوی و تولید کتاب نیز از جمله برنامه‌هایی است در دبیرخانه استانی جشنواره دوسالانه مشاعره رضوی در حال انجام است.

فرجی یادآور شد: بر اساس گاه‌شمار پیشنهادی دبیرخانه استانی، مرحله نهایی چهاردهمین جشنواره مشاعره رضوی، هفته نخست اردیبهشت ۱۴۰۵ و هم‌زمان با دهه کرامت در شهرکرد برگزار می‌شود.

هنرمندان و علاقه‌مندان به شرکت در رویداد‌های بیست و دومین دوره جشنواره بین‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا (ع) می‌توانند با مراجعه به نشانی https://www.shamstoos.ir از جزئیات فراخوان‌های بخش‌های مختلف مطلع شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستبند پلیس بر دستان سارقان وسایل نقلیه در زرین شهر
اردوی مشترک شمشیربازان ایران و روسیه
قاضی بدون دلیل قانونی، شخصی را احضار یا از آزادی محروم نکند
تجهیز ۸ دکل مخابراتی و سایت همراه اول آبادان و خرمشهر به فناوری ۵ G
آغاز مهاجرت پرندگان به اصفهان
انتخابات فرصت سیاسی اجتماعی برای رشد جامعه است
برگزاری همایش تبیین قوانین و مقرارت اداری
معامله نخستین محموله شمش طلای سرمایه‌گذار خارجی در بورس کالا
دیدار نمایندگان استان بوشهر با آیت‌الله حسینی بوشهری
قطعی گاز فردا در مناطقی از شهرستان کاشان
مهر و موم سه واحد بوم‌گردی متخلف در عقدا
پاداش سامیار عبدلی اولین طلایی کاروان ایران پرداخت شد
آغاز عملیات اصلاح طرح هندسی میدان مرجان
حمایت حزب موتلفه اسلامی و جامعه مهندسین از دولت و مجلس
مرحله کشوری مسابقه‌های قرآنی «مدهامتان» با حضور ۶۱۲ نفر برگزار می‌شود
هزار و ۹۰۵ نفر در خراسان شمالی تحت پوشش بیمه روستایی قرار گرفتند
 تولید ۶ فیلم کوتاه با محوریت شهدا در البرز
برگزاری مراسم بدرقه تیم بسکتبال دختران دانشگاه پیام نور به مسابقات جام جهانی ۲۰۲۵ برزیل
نور گَوَن؛ آیینی اسطوره‌ای در دامان دماوند
ارزیابی عملکرد سال اول اجرای برنامه هفتم پیشرفت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
شهادت ستوانیکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)