• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۶۸۹۸
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۹
علمی و فرهنگی » کتاب و مطبوعات

ناشران پرفروش نمایشگاه مجازی کتاب تهران معرفی شدند

خانه کتاب و ادبیات ایران، فهرست ناشران پرفروش در بخش مجازی سی‌وششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بر پایه تعداد نسخه‌های فروخته‌شده را اعلام کرد.

ناشران پرفروش نمایشگاه مجازی کتاب تهران معرفی شدند

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، در ایام برگزاری هفته کتاب سی و سوم تازه‌ترین آمار فروش و فهرست ۵۰ ناشر پرفروش در بخش مجازی سی‌وششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بر پایه تعداد نسخه‌های فروخته‌شده منتشر شد.

بر این اساس نشر قدیانی با فروش بیش از ۳۶ هزار و ۷۵۰ نسخه در صدر فهرست قرار گرفت و پس از آن، دفتر نشر معارف با ۳۶ هزار و ۵۴۸ نسخه جایگاه دوم را به خود اختصاص داد. نشر چشمه نیز با فروش ۳۲ هزار ۵۷۸ نسخه در رتبه سوم ایستاد.

در رده‌های بعدی این فهرست، کانون فرهنگی آموزش قلم‌چی با ۲۹ هزار و ۶۵۴ نسخه و انتشارات پرتقال (وابسته به سرزمین بچه‌های خوشحال) با ۲۷ هزار و ۸۴۶ نسخه، توانستند در میان پنج ناشر نخست جای گیرند. پس از آنان، ناشرانی، چون افق با ۲۶هزار و ۵۶ نسخه، فنی ایران ۲۵هزار و ۷۵۳ نسخه، مهرسا ۲۵هزار و ۳۹۱ نسخه، سوره مهر ۲۳هزار و ۵۴۵ نسخه و کتاب ارجمند ۲۰هزار و ۳۴۰نسخه به‌ترتیب در جایگاه‌های ششم تا دهم قرار دارند. حضور ناشرانی از حوزه‌های گوناگون آموزشی، کودک و نوجوان، دانشگاهی و مذهبی در میان ده ناشر برتر، بیانگر تنوع ذائقه مخاطبان و پویایی بازار نشر در بستر مجازی است.

در ادامه این فهرست، نام‌هایی، چون میلکان، انقلاب اسلامی، سمت، به‌نشر (آستان قدس رضوی) و امیرکبیر دیده می‌شود که هر یک در سال‌های اخیر نقش قابل‌توجهی در عرضه کتاب‌های عمومی، دانشگاهی و فرهنگی ایفا کرده‌اند. خیلی سبز با تمرکز بر کتاب‌های کمک‌درسی، آیین فطرت و ذکر با آثار مذهبی و تربیتی، و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با کتاب‌های کودکانه و خلاقانه خود، از جمله ناشرانی هستند که توانسته‌اند ارتباطی گسترده با طیف‌های مختلف جامعه برقرار کنند. میزان فروش این گروه از ناشران که به ترتیب رتبه یازدهم تا نوزدهم را از آن خود کردند بین ۱۹ تا ۱۴هزار نسخه است.

در بخش میانی جدول نیز ناشرانی مانند کتاب جمکران، نگاه، شهید کاظمی، دانش ماندگار عصر، ققنوس، ماهی و هوپا جای گرفته‌اند که هریک بخشی از بازار نشر فرهنگی، داستانی و آموزشی کشور را نمایندگی می‌کنند و در بخش مجازی نمایشگاه کتاب سی‌وششم به ترتیب از ۱۴ تا ۱۲هزار نسخه کتاب فروختند. این تنوع در موضوع و رویکرد، نشانه‌ای از گستره علاقه‌مندی خوانندگان ایرانی در حوزه‌های مختلف است؛ از ادبیات داستانی گرفته تا علوم انسانی، دین و روان‌شناسی.

در بخش پایانی این فهرست و به ترتیب از رتبه ۲۷ تا ۵۰ نام‌هایی، چون جمال، محراب قلم، بوستان کتاب، نیلوفر، دانشگاه پیام نور، لیله‌القدر، پیدایش، میزان کتابستان معرفت، کتابک، فرهنگ فردا، آریانا قلم، آرتین طب، فاطمی، نون، دانشگاه تهران، پژوهشکده حوزه و دانشگاه، واژه‌پرداز اندیشه، ثالث، مرکز مطبوعات و انتشارات قوه قضائیه، گاج، اسراء، بینش نو و کتاب مهربان نشر به چشم می‌خورد. این گروه از ۱۰ هزار تا ۶ هزار نسخه فروختند. حضور این مجموعه‌ها، از ناشران تخصصی دانشگاهی و مذهبی تا ناشران مستقل حوزه علوم انسانی و کودک، نشان‌دهنده گستره وسیع مشارکت فعالان نشر در نمایشگاه مجازی و استقبال مخاطبان از خرید کتاب در فضای آنلاین است.

در مجموع، آمار امسال حاکی از آن است که ناشران حوزه کودک و نوجوان، آموزشی و ادبیات داستانی بیشترین سهم از فروش نمایشگاه مجازی کتاب را به خود اختصاص داده‌اند. این روند افزایشی در استقبال عمومی از نمایشگاه مجازی کتاب، نشان‌دهنده رشد فرهنگ خرید و مطالعه آنلاین کتاب و گسترش دسترسی به محتوای فرهنگی در سراسر کشور است؛ تحولی که می‌تواند چهره جدیدی از تعامل فرهنگی و ترویج مطالعه را در فضای دیجیتال ایران ترسیم کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویت هماهنگی‌ها برای حضور مؤثر سیستان و بلوچستان در برنامه ملی ایران‌جان
انتشار فراخوان همایش بین‌المللی مکتب اجتهادی امام‌خمینی (ره)
صدور هشدار و توصیه، نسخه ثابت کارگروه اضطرار برای آلودگی این روزهای هوای اراک
قروه میزبان رقابت‌های کونگ فوی آزاد نونهالان و نوجوانان کشور 
نماینده روستای کوشک هزار ، قهرمان مسابقات مینی فوتبال بیضا
کشف سلاح شکاري غيرمجاز در سمنان
خانواده ۸ فرزندی بجنوردی برگزیده رویداد ملی جوانی جمعیت شد
مشکلات سد معبر رستوران هاو کافه‌ها
برتری فوتبالیست‌های امید شمس آذر مقابل نماینده خوزستان
ادامه پیروزی‌های یاران پارسا فلاح در لیگ NCAA آمریکا
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون‌های ورود به حرفه مهندسی
موافقت با آزادی مشروط مولوی فتحی محمد نقشبندی با پیگیری مستمر دستگاه قضایی سیستان و بلوچستان
آغاز عملیات اجرایی شهرک گلخانه‌ای هیدروپونیک سراب
افتتاح نخستین کارگاه دانش‌بنیان در سیروان
رئیس جمهور بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ را ابلاغ کرد
غرق شدن چادر چند کودک فلسطینی
فردا، قطعی گاز در روستای صفحه ۲ شهرستان اهواز
نمایشگاه یار مهربان در خرم‌آباد
بیش از ۱.۵ میلیون نفر زیر پوشش پزشک خانواده در آذربایجان غربی
جشن برداشت زعفران در روستای آشنستان قزوین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد
اصلاح رفتار مدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
هشدار زرد هواشناسی چهارمحال و بختیاری
مسابقات درگ قهرمانی کشور در جزیره کیش
پویش آبادان را سبز میکنیم
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
تجاوز رژیم صهیونی به خاک لبنان با عبور از خط آبی
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
نگرانی پنتاگون از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به عربستان سعودی
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
برگزاری انتخابات عراق مایه ارتقای عظمت این ملت است
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)