• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۶۰۱۱۲
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۰
مازندران » سیاسی

دعوت خانه کارگر مازندران برای حضور در انتخابات شورا‌ها

خانه کارگر مازندران با صدور بیانیه‌ای از کارگران، بازنشستگان و کارآفرینان خواست در انتخابات شورا‌ها شرکت کنند.


 به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛  خانه کارگر استان مازندران برای نامزدی جامعه بزرگ کارگری و بازنشستگان و کارآفرینان در انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا بیانیه داد.
 
متن بیانیه به شرح زیر است:
خانه کارگر استان مازندران، به عنوان نهادی ریشه‌دار، مردمی و برخاسته از متن جامعه کارگری، همواره بر نقش تعیین‌کننده کارگران و تشکل‌های وابسته به آنان در پیشرفت، توسعه متوازن و تحقق عدالت اجتماعی تأکید داشته است و امروز، در آستانه برگزاری انتخابات شورا‌های اسلامی شهر‌ها و روستاها، فرصتی ارزشمند پیش روی جامعه کارو کارگری استان قرار گرفته است تا با حضوری آگاهانه، مسئولانه و سازمان‌یافته، نقش مؤثر خود را در مدیریت محلی و تصمیم‌سازی‌های اجتماعی ایفا نماید. 
 
بدین‌وسیله از جامعه بزرگ کار و کارگران استان مازندران، اعم از اعضای محترم تشکل‌ها و انجمن‌های صنفی کارگری وبازنشستگان، تعاونی‌های کارگری، شورا‌های اسلامی کار کارخانجات و واحد‌های تولیدی، اتحادیه‌های کارگری، کارفرمایان متعهد، فعالان و کنشگران حوزه کار و تولید و تمامی زنان و مردان و افرادی که در شهر‌ها و روستا‌های استان، دغدغه خدمت عمومی، احساس مسئولیت اجتماعی و توانایی مدیریتی دارند، دعوت می‌نماییم تا با در نظر گرفتن مصالح روز جامعه و کشور، در انتخابات پیش‌روی شورا‌های اسلامی شهر‌ها و روستا‌های استان مازندران ثبت‌نام نموده و با حضور فعال خود، نامزد این مسئولیت خطیر شوند. 
 
بی‌تردید، حضور نمایندگان آگاه، پاکدست و برخاسته از جامعه شریف کارگری وحامیان بحق محرومین ومستضعفین در شورا‌های اسلامی شهر و روستا، می‌تواند نقش بسزایی در کاهش و حل مشکلات اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، معیشتی و عمرانی مناطق شهری و روستایی ایفا کند. جامعه کارو کارگری وبازنشستگان به واسطه تجربیات وایثار وفداکاری‌های موفق قبلی و شناخت واقعی از مسائل و خواسته‌های بحق مردم، آشنایی با چالش‌های تولید، اشتغال، معیشت و توسعه محلی، از ظرفیت بالایی برای اثربخشی اجتماعی، تقویت سرمایه اجتماعی و ارتقای کیفیت مدیریت شهری و روستایی برخوردار است. 
 
خانه کارگر مازندران بر این باور است که مشارکت فعال و هدفمند کارگران و فعالان حوزه کار در نهاد‌های تصمیم‌گیر محلی، می‌تواند زمینه‌ساز عدالت اجتماعی، توسعه پایدار، توزیع عادلانه امکانات وثروت، بهبود زیرساخت‌های عمرانی، ارتقای خدمات عمومی و افزایش اعتماد عمومی در سطح شهر‌ها و روستا‌ها شود. شورا‌های اسلامی شهر و روستا زمانی می‌توانند به رسالت واقعی خود عمل کنند که ترکیبی از نیرو‌های مردمی، متخصص، دلسوز و آشنا با مسائل واقعی جامعه باشند. 
 
از این‌رو، از تمامی واجدان شرایط در جامعه کارگری و بازنشستگی خانواده بزرگ کار و تولید استان مازندران انتظار می‌رود با نگاهی آینده‌نگر، فراتر از سلایق فردی، و با هدف خدمت به مردم شریف استان، در این عرصه مهم وارد شده و سهم شایسته خود را در ساختن آینده‌ای بهتر برای شهر‌ها و روستا‌های مازندران ایفا نمایند. 
 
همچنین تصریح می‌دارد خانه کارگر استان مازندران آمادگی خود را برای حمایت معنوی، فکری و تشکیلاتی از حضور مسئولانه و قانون‌مند نیرو‌های شایسته جامعه کارگری در این فرآیند اعلام داشته و امیدوار است با همدلی، مشارکت و اعتماد متقابل، گام‌های مؤثری در جهت ارتقای جایگاه مدیریت محلی و بهبود شرایط زندگی مردم برداشته شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
یلدا، خداحافظی پاییز نیست، یک جشن ملی است
محکومیت قاچاقچی ۱۹ گونی پوشاک خارجی در ارومیه
انتقاد امام جمعه سنندج از قمار در آیین‌های شب یلدا
مرگ راهدار ماسالی بر اثر سانحه رانندگی حین انجام مأموریت
راه‌اندازی مرکز اسناد ملی در آذربایجان‌غربی ضروری است
نهایی‌شدن لایحه سازمان ملی مهاجرت در یزد؛ تعیین تکلیف اشتغال، مالیات و یارانه اتباع خارجی
دشمن در عرصه جدید جنگ ارزش‌های اسلامی را نشانه گرفته است 
هدیه پاییزی آسمان به شیرازی‌ها ؛ ۶۷ میلی متر باران ، ۳ سانتی متر برف
رژیم غاصب صهیونیستی با نفرت جهانی مواجه شده است
اطلاعیه باشگاه استقلال درباره انتشار اخبار و مصاحبه علیه آبی‌ها
اوضاع متشنج در بنگلادش
آماده‌باش ۱۱۰۰ نیروی اورژانس خوزستان در طرح زمستانی
قدردانی نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان از همراهی مردم استان در وداع با آیت‌الله شاهچراغی
رانندگان از سفر‌های غیرضروری پرهیز کنند
لزوم اهتمام دولتمردان به ارتقا ارزش پول ملی
شش ماه پس از شهادت سردار نجفی ، «اسرا» آمد
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد
مقاومت رمز پیروزی ملت ایران است
تمامی محور‌های مواصلاتی دلگان مسدود شدند
واژگونی پراید در محور فیروزآباد–شیراز با یک فوتی و ۵ مصدوم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
هوای سرد در تهران ماندگار است
باز شدن دریچه تخلیه رسوب سد استقلال میناب
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
کشتی فرنگی قهرمانی کشور؛ نفرات برتر ۵ وزن نخست مشخص شدند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۶ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)