• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۸۹۵۲۹
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۰
بوشهر » اجتماعی

حصار دروغ؛ جنگ روایت ها در میدان جنگ اراده ها

طراحی و اجرای بزرگترین عملیات تروریستی تاریخ ایران بار دیگر استانداردهای دوگانه رسانه های غرب را در روایت رویدادها آشکار کرد.

حصار دروغ؛ جنگ روایت ها در میدان جنگ اراده ها

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ آشوب‌های تروریستی آمریکایی صهیونیستی روز‌های گذشته در ایران که در نوع خود خشونت بار‌ترین و بزرگترین عملیات تروریستی تاریخ ایران است نقش رسانه‌های غرب را به عنوان بازیگران اصلی جنگ روایت‌ها همگام و همنوا با جنگ شهری تروریست‌ها افشا کرد.
شکل گیری بزرگترین عملیات رسانه‌ای همزمان با فتنه انگیزی تروریست‌های آشوبگر در جنگ شهری از دسیسه گری سیاستمداران غرب در تلاش برای فروپاشی نظام اسلامی ایران پرده برداشت.
شبکه‌های صهیونیستی آمریکایی ایران اینترنشنال، بی بی سی، من و تو و ... در پوشش ظاهری شبکه‌های خبری و اطلاع رسانی، در اصل پیاده نظام تحقق اهداف شوم سیاستمداران غارتگر غرب در ترسیم چهره جدیدی از غرب آسیا، همسو با منافع آنهاست.
این رسانه‌ها با شگرد‌های برجسته سازی، ضریب دادن به حوادث و بزرگ نمایی، تکرار، تحریف وقایع، دروغ گویی و آمارسازی از رویداد‌های اخیر ایران، جبهه رسانه‌ای عظیمی را برای تحقق اهداف جنگ ادراکی چند لایه علیه ملت ایران تشکیل دادند.
چهره‌های کم سواد، اما پر سر و صدا در این رسانه‌های به پشتوانه دلار‌های نفتی و تفکر صهیونیستی با تکیه به تحلیل‌های همراه با خیال بافی کارشناسان دلباخته غرب، با دروغ بافی و فضاسازی‌های عوام پسند، جنگ روایتی عظیمی را علیه ملت ایران در میانه فتنه و آشوب به راه انداختند.
بررسی شیوه بازتاب بزرگترین عملیات تروریستی تاریخ ایران در رسانه‌های حامی گفتمان غرب و معاند انقلاب اسلامی بار دیگر نشان می‌دهد که این اخبار هر چند در صدر رویداد‌های این شبکه‌ها قرار دارد، اما رویکرد آنها بر اساس راهبرد استبداد خبری، تنها اطلاع رسانی هدفمند برای وابسته نمودن افکار عمومی به خود و کم اثر کردن اقدامات رسانه‌های مستقل است.
این رسانه‌ها با عبور مزورانه از ریشه‌های شکل‌گیری اعتراضات قانونی ملت ایران به برخی مشکلات اقتصادی که ناشی از تحریم‌های ظالمانه غرب است، با دمیدن در آتش آشوب گری تروریست‌ها و حمایت آشکار و شفاف از آنها تلاش می‌کنند با برهم زدن نظم و به خطر افکندن امنیت ایران با گسترش آشوب‌ها زمینه را برای دخالت نظامی فراهم کنند.
برخورد دوگانه این رسانه با آزادی بیان و گردش آزاد اطلاعات سابقه‌ای دیرینه دارد که نمونه بارز و عینی آن نگاه همراه با بی اعتنایی و بی توجهی این رسانه‌ها به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه در کشتار زنان و کودکان بی دفاع و تخریب زیرساخت‌های این شهر است.
از جمله موارد متناقض و رفتار‌های دوگانه رسانه‌های نظام سلطه در انعکاس رویداد‌های اخیر ایران این است که در ایران هر اغتشاشی اعتراض است، اما در کشور‌های غربی، هر اعتراضی اغتشاش است. در ایران هر اغتشاشگری مردم عادی است، ولی در غرب هر معترضی تروریست است. در ایران هر نوع مواجهه حاکمیتی برای برقراری نظم و امنیت سرکوب مردم است، اما در غرب هر نوع سرکوب وحشیانه‌ای، اقدام قانونی برای برقراری امنیت است. در ایران هر نوع مداخله خارجی (اعم از تحریک، تسلیح و حمایت مادی و معنوی) توهم و فرافکنی حکومت است، ولی در غرب، هر نوع اعتراضی ریشه در خارج دارد.
تظاهرات خشن، به خطر انداختن جان شهروندان، آسیب به جان و مال مردم و برهم زدن نظم عمومی و امنیت ملی، در هیچ کشوری پذیرفته نیست؛ اما برخی از مقامات غربی ارتکاب به این اعمال جنایت کارانه را مجاز می‌شمرند که باید از آن حمایت شود.
امروز در عرصه میدان، واقعیت نبرد اراده هاست، اما بیرون از میدان، جنگ، جنگ رسانه و روایت هاست. اگر بخواهیم در این فضای رسانه‌ای، در این جنگ رسانه‌ای، در این جنگ روایت‌ها سربلند بیرون بیاییم باید بدانیم چگونه روایت کنیم. هنر روایت امروز ما این است که از مساله علوم شناختی چقدر در ساخت روایت‌ها استفاده می‌کنیم یعنی چقدر در چیدمان تصویرمان در روانشناسی رنگ مان، در روانشناسی جامعه مان، در استفاده از فرصت‌ها و ابزار‌های فناورانه در تولیدات رسانه‌ای استفاده می‌کنیم، چقدر نگاه آینده پژوهی در تولیدات و سیاست گذاری رسانه‌ای خودمان داریم. این‌ها اگر بخواهیم در این جنگ نابرابر موفق باشیم باید یک گام از طرف مقابل فراتر برویم و روایت نخست را در دست بگیریم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز مراحل ساخت دهکده سلامت در هفت باغ؛بزودی
نوآوری در جوشکاری با نانوکامپوزیت‌های مس-آلومینا ایرانی
ظرفیت‌های گردشگری و اقتصاد دیجیتال هرمزگان زمینه‌ساز پیشتازی در جنوب کشور
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و یکم بهمن به افق آبادان و خرمشهر
شاعران، در راهپیمایی 22 بهمن حضور پرشور خواهند داشت
شاعران، با شعر و حضور خود، مردم را به راهپیمایی 22 بهمن فرا می‌خوانند
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
انتصاب سرمربی تیم ملی کاتا جودو ایران
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
بیانیه حزب موتلفه اسلامی؛ در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور می‌یابیم
علی لاریجانی عازم مسقط شد
صعود فرجی و شهسواری در رده بندی جدید جهانی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۱ بهمن
️خدمات رسانی رایگان متروی تبریز در روز چهارشنبه
افتتاح ۶ هزار پروژه آب و برق با سرمایه‌گذاری ۱۹۳ هزار میلیاردی در دهه فجر
پرداخت بیش از ۱۸ هزار فقره وام ودیعه مسکن در زنجان
جدال دونماینده کرمان در لیگ برتر والیبال
صدرنشینی مس کرمان درپایان نیم‌فصل هندبال
مس شهربابک مدعی صعود به لیگ برتر فوتبال
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
الحاق ناوگان پهپادی به جمعیت هلال احمر ایران
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)