• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۹۶۰۴۱
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۵
اجتماعی » حقوقی و قضایی

بررسی خسارات واردشده به مساجد آسیب دیده در تهران

رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه با حضور میدانی در مساجد آسیب دیده شهر تهران در روند کارشناسی برآورد خسارات واردشده، از نزدیک بر عملکرد کارشناسان رسمی نظارت کرد.

بررسی خسارات وارده به مساجد آسیب دیده در تهران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، درپی حوادث تروریستی اخیر در کشور، یکی از اصلی‌ترین مکان‌هایی که مورد هجوم سازمان یافته تروریست‌های تحت حمایت آمریکا و موساد قرار گرفت، مساجد بود. تعداد زیادی از مساجد در سراسر کشور با حمله تروریست‌ها از ۳۰ تا ۱۰۰ درصد تخریب شدند و غمی بزرگ بر دل مردم در محلات مختلف شهر گذاشتند.

درهمین زمینه حسن عبدلیان پور، رئیس مرکزوکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه با حضور میدانی در مساجد آسیب دیده شهر تهران در روند کارشناسی برآورد خسارات واردشده، از نزدیک بر عملکرد کارشناسان رسمی مرکز نظارت کرد.

رئیس مرکزوکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه در بازدید از برخی مساجد آسیب دیده در مناطق مختلف شهر تهران گفت: این مساجد که اینگونه به آتش کشیده شده‌اند، به دست و با مشارکت مالی مردم ساخته شده است و هیچ عقل سلیمی باور نمی‌کند که مردم این مناطق و محلات اقدام به آتش کشیدن خانه خدا و سوزاندن قرآن و تخریب مسجد کرده باشند.

عبدلیان پور افزود: امروز در  همه مساجدی که کارشناسان مرکز برای برآورد خسارات حضور یافتند، امنای مسجد از مشارکت و اعطای کمک‌های مردمی از روز اول حادثه برای بازسازی و فراهم سازی امکانات برای برگزاری نماز جماعت خبر دادند؛ این نشان می‌دهد که این عمل قبیح از سوی مردم نبوده و به گردن تروریست‌ها و نیرو‌های سازمان یافته از سوی سازمان‌های اطلاعاتی و خرابکاری بیگانان است.

وی با اشاره به وسعت تخریب‌ها در برخی مساجد گفت: ما در ۱۵ رشته مورد نیاز کارشناسان خود را در سراسر کشور پای کار آوردیم و به صورت معاضدتی کار کارشناسی برآورد خسارات در مساجد و سایر مکان‌های متعلق به اشخاص حقیقی و حقوقی را آغاز کردیم و تاکنون تعدادی از این کارشناسی‌ها تکمیل و آماده ارسال به مراجع ذی صلاح است.

رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه افزود: ما با همکاری و توافقی که با اداره اوقاف و شهرداری تهران داریم، درحال  کار کارشناسی برآورد خسارات هستیم و در این زمینه شاهدیم که سایر دستگاه‌ها و نهاد‌های دخیل در این امر با جدیت درحال پیگیری هستند تا هرچه سریعتر مساجد آسیب دیده به فعالیت سابق خود با کاربری موثرتر بازگردند؛ چرا که دشمنان نقطه اتکا و اعتقاد مردم ایران را هدف قرار داده‌اند و در این مسیر قطعا ناکام خواهند ماند.

عبدلیان پور گفت: امروز مردم ایران از قوه قضائیه انتظار «سرعت، دقت، قاطعیت» در رسیدگی به جنایات و حوادث اخیر دارند و ما نیز به عنوان بخشی از خانواده قضائی این مهم را در دستور کار خود قرار داده‌ایم و در حوزه مسائل حقوقی و کارشناسی مربوط به این حوادث با جدیت تمام درحال رسیدگی به این موضوعات هستیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرخ بیکاری کرمان زیر میانگین کشوری
نمایشگاه اقتصاد مقاومتی سرپرستان خانوار افتتاح شد
تعطیلی ۸ مدرسه غیردولتی متخلف/ عزل ۲۳ مدیر خاطی
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
تلاش ستاد کل نیرو‌های مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است
افتتاح ۱۱ طرح عمرانی روستایی در نکا با اعتبار ۲۵ میلیارد تومان
تحقق مدرسه تراز انقلاب اسلامی
رشد ۱۹ برابری طرح های دهه فجر شهرستان سرخس
افتتاح نیروگاه خورشیدی درروستای بهرام آباد چهارمحال و بختیاری
برگزاری دومین رویداد گندم در ارومیه
اقدامات حفاظتی و استحکام بخشی در تالار‌های کاخ گلستان
بهره‌برداری از ۷۱ طرح عمرانی‌ و خدماتی در فریدن
دستگیری سارقان کیف دستی و گوشی در بیرجند
افتتاح ۷ واحد مسکونی مددجویی در عنبرآباد
از اکران فیلم سینمایی مارون به صورت رایگان برای مردم تا راهیابی این فیلم به جشنواره ملی
اهدای عضو جوان ۱۸ ساله در یزد
افتتاح روستا بازار و عرضه مستقیم محصولات پروتئینی در بجنورد
خاموشی ۴۵ دستگاه ماینرغیرمجاز در اراک
ذخیره ۱۷ میلیون‌تنی معدن جدید در اردبیل کشف شد
کاهش ۲۹ درصدی تصادفات درون و برون شهری منجر به فوت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)