• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۱۳۳۷
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۳
بوشهر » اجتماعی

ایران به هرگونه تجاوز احتمالی پاسخ قاطع خواهد داد

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر با بیان این‌که توان دفاعی و نظامی ایران در بالاترین سطح قرار دارد و به هرگونه تهدید و تجاوز پاسخ قاطع خواهد داد، گفت: آنچه تا کنون به نمایش درآمده، تنها بخشی اندک از ظرفیت واقعی کشور بوده است.

ایران به هرگونه تجاوز احتمالی پاسخ قاطع خواهد داد
به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری در خطبه‌های نماز جمعه، با اشاره به اینکه انسان رستگار کسی است که نفس خود را از رذائل اخلاقی و آلودگی‌های فکری مانند حسادت، تکبر، شرک، کفر و نفاق پاک کند، گفت: شقاوت و بدبختی نصیب کسی می‌شود که نفس آلوده خود را رها سازد.
وی با تأکید بر اینکه هر انسان به خوبی از باطن و صفات درونی خود آگاه است، افزود: اگر صفات ناپسند در وجود انسان ریشه بدواند، همان آلودگی‌های درونی منشأ رفتار‌های نادرست اجتماعی خواهد شد؛ چراکه باطن انسان خاستگاه رفتار‌های اوست.
خطیب نماز جمعه بوشهر در خطبه دوم نماز جمعه، با اشاره به مناسبت‌های پیش‌رو، تحولات داخلی و بین‌المللی و بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب، بر اقتدار، هوشیاری و آمادگی کامل ملت ایران در برابر تهدیدات دشمنان تأکید کرد.
وی با اشاره به فرا رسیدن میلاد حضرت حجت بن الحسن (عج) گفت: افتخار بزرگ ملت ایران در عصر حاضر، قرار داشتن در مسیر ولایت حضرت ولیعصر (عج) است؛ امامی که عصاره همه فضایل انبیا و اولیای الهی و تحقق بخش وعده‌های الهی برای برپایی عدالت جهانی و نابودی ظلم است.
وی اظهار کرد: جایگاه این امام آنچنان رفیع است که امام صادق (ع) می‌فرمایند اگر او را درک می‌کردم، تمام عمرم خدمتگزارش بودم.
خطیب نماز جمعه بوشهر از مراکز مذهبی و فرهنگی خواست در شرایط حساس کنونی، معارف، جایگاه و انتظارات امام زمان (عج) را به‌صورت دقیق، عمیق و کارآمد برای جامعه، به‌ویژه نسل جوان تبیین کنند.
وی همچنین با تبریک میلاد حضرت علی‌اکبر (ع) و روز جوان، جوانان و نوجوانان را سرمایه راهبردی کشور دانست و از دولت منتخب خواست در همه عرصه‌های آموزشی، علمی، فرهنگی، ورزشی، هنری و رسانه‌ای توجه ویژه‌ای به نسل جوان داشته باشد.
آیت‌الله صفایی بوشهری با خطاب قرار دادن جوانان تأکید کرد: انقلاب اسلامی حاصل خون‌ها، رنج‌ها، زندان‌ها و شکنجه‌های بزرگان این ملت است و امروز این امانت در دستان جوانان قرار دارد تا همانند نسل دفاع مقدس، آن را پاس بدارند و به قله‌های پیشرفت و تمدن برسانند.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر در ادامه با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در عید مبعث، اظهار داشت: ایشان فرمودند ملت ایران در ۲۲ دی، فتنه‌ای سازمان یافته با محوریت آمریکا، صهیونیسم و مزدوران داخلی را در هم شکست. این فتنه با آموزش، سازماندهی و ابزار‌های تخریبی طراحی شده بود، اما هوشیاری دستگاه‌های امنیتی، انتظامی، سپاه، بسیج، هدایت‌های مقام معظم رهبری و حضور حماسی مردم، تمام نقشه‌های دشمن را نقش بر آب کرد.
وی با اشاره به اهداف آمریکا گفت: آمریکا به‌دنبال بلعیدن ایران و چپاول منابع نفت، گاز و ثروت‌های ملی کشور است و امروز این هدف را صریح و آشکار بیان می‌کند. این منطق، منطق جاهلیت و زورگویی است؛ همان منطقی که یزید، فرعون و نمرود داشتند و تاریخ نشان داد سرانجامی جز نابودی نخواهند داشت.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با تأکید بر اینکه ایران آغازگر جنگ نیست، اظهار کرد: اگر دشمن کوچک‌ترین تعرضی به آب، خاک یا مسئولان جمهوری اسلامی ایران داشته باشد، پاسخی سخت، قاطع و تاریخی دریافت خواهد کرد؛ پاسخی که نه تاریخ و نه دشمنان هرگز آن را فراموش نخواهند کرد.
وی یادآور شد: توان دفاعی و نظامی ایران در بالاترین سطح قرار دارد و آنچه تا کنون به نمایش درآمده، تنها بخشی اندک از ظرفیت واقعی کشور بوده است.
امام جمعه بوشهر همچنین با هشدار به کشور‌های هم‌پیمان آمریکا در منطقه گفت: هرگونه همکاری با دشمن در تجاوز به ایران، آنها را شریک جنایت خواهد کرد و با همان منطق و حکم مواجه خواهند شد.
وی با انتقاد شدید از مواضع اتحادیه اروپا، انگلیس، فرانسه و آلمان اظهار کرد: این کشور‌ها با تبعیت کورکورانه از آمریکا، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را متهم به تروریست می‌کنند این درحالی است که خودشان خالق و حامی گروه‌های تروریستی مانند داعش بوده‌اند.
آیت‌الله صفایی بوشهری در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تبریک دهه فجر انقلاب اسلامی، از همه گروه‌ها و نهاد‌ها خواست در مسیر «جهاد تبیین» و تبیین دستاورد‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی تلاش کنند و از نیرو‌های انتظامی، امنیتی و نهاد‌های حافظ کشور به‌ویژه سربازان امام زمان (عج) صمیمانه قدردانی کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیام مجلس دانش‌آموزی جمهوری اسلامی ایران به مناسبت دهه فجر
توقیف خودرو و کشف تریاک جاساز شده در ساک لباس
نقشه‌های آلودگی سواحل مکران نهایی شد
پایان مسابقات آزاد تیراندازی بانوان
وقتی حل مسئله جای توقف طرح‌ها را می‌گیرد
شکست سه بر دو مهرگان نور برابر صدرنشین لیگ والیبال
محدودیت ترافیکی تعطیلات یوم الله ۲۲ بهمن در گیلان
شاخص کل حدود یک درصد کاهش یافت
عرضه گاز مایع صادراتی تا عرضه داخلی پساب در بورس
اجرای محدودیت طرح ترافیکی راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن در شیراز
مسیر‌های راهپیمایی ۲۲ بهمن در استان یزد
سند ملی صنعت فرهنگی اسباب‌بازی ابلاغ شد
تولید سالانه ۲۰ هزار تن قزل‌آلا در ماهنشان
بهره‌برداری مرحله اول سکوی هوش مصنوعی سازمان حفاظت محیط زیست
کلنگ‌زنی ناحیه صنعتی حصاروئیه با سرمایه‌گذاری ۳۰۰۰ میلیارد ریال
همه با هم در جشن تولد پیروزی انقلاب اسلامی 
قرآن نمی‌سوزد
پیروزی شهداب بر حریف شمالی
طنین الله اکبر در مساجد
تایید صلاحیت ۹۲ درصد داوطلبان شوراهای شهر ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
مشارکت ۲۸۰ هزار فروشگاه در سراسر کشور برای اجرای طرح کالابرگ
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)