• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۹۳۲۲
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۸
اقتصادی » اقتصاد کلان

شرط بخشودگی کامل جرایم مالیاتی تا سقف ۷۰۰ میلیون تومان

سازمان امور مالیاتی از بخشش مالیاتی مندرج در کلیه قوانین مالیاتی مودیان فاقد بدهی مالیاتی بابت اصل مالیات خبر داد.

شرط بخشودگی کامل جرایم مالیاتی تا سقف ۷۰۰ میلیون تومان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با صدور بخشنامه‌ای اعلام کرد: با عنایت به دستور رئیس جمهور در خصوص حمایت از کسب و کار‌های خرد و صاحبان مشاغل و سایر فعالان اقتصادی در دوره اجرای سیاست‌گذاری‌های جدید اقتصادی، جرایم قابل بخشش مالیاتی مندرج در کلیه قوانین مالیاتی مودیان بدون بدهی مالیاتی بابت اصل مالیات یا مودیانی که بدهی مالیاتی خود را حداکثر تا ۲۸ بهمن امسال پرداخت کنند تا سقف ۷/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ میلیارد ریال بخشیده می‌شود.

سید محمدهادی سبحانیان در ادامه افزود: در صورتی که جرایم قابل بخشش مودی بیش از مبلغ مذکور باشد نیز جرایم قابل بخشش مودی در صورت پرداخت جرایم مازاد بر سقف مذکور تا سقف ۷/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰میلیارد ریال بخشیده می‌شود.

جزئیات بخشنامه به شرح ذیل است:

الف) منظور از بدهی مالیاتی، جمع مبلغ اصل مالیات به علاوه جرایم غیر قابل بخشش مالیاتی در کلیه منابع و دوره/عملکرد‌ها است و مودیان برای استفاده از مفاد این مصوبه باید درخصوص همه آنها تعیین تکلیف کنند.

ب) در اجرای این مصوبه نیاز به درخواست مودی نبوده و در صورتی که مودی حائز شرایط باشد، بخشودگی تا میزان مندرج در مصوبه قابل اعمال است.

ج) برای بهره مندی حداکثری مودیان از مصوبه، میزان اصل مالیات و جرایم قابل بخشش تا ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ مدنظر قرار می‌گیرد و تغییرات بعدی مبلغ اصل مالیات و جرایم غیر قابل بخشش و قابل بخشش تا ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ به استثنای مواردی که مودی درخواست می‌کند تاثیری در اعمال مفاد مصوبه ندارد.

د) درخصوص جرایم موضوع بند الف ماده ۲۲ قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان، میزان جرایم بعد از اعمال بخشودگی‌های قبلی اعلامی قابل محاسبه است.

هـ) در اجرای این مصوبه فقط پرداخت تا ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ ملاک بوده و در صورت ترتیب پرداخت مالیات مفاد این مصوبه جاری نمی‌باشد. بدیهی است در صورت تمایل مودیانی که قبل از این مصوبه برای تقسیط بدهی‌های مالیاتی خود اقدام کرده‌اند برای بهره مندی از مفاد این مصوبه، می‌توانند با پرداخت تا ۲۸ بهمن از مفاد این مصوبه بهره‌مند شوند.

و) در صورتیکه مودیان دارای پرونده مطرح در مراحل دادرسی مالیاتی باشند می‌توانند در صورت تمایل با انصراف از اعتراض خود، برای استفاده از مفاد این مصوبه اقدام کنند.

ز) مودیانی که مایل به استفاده از مفاد این مصوبه نیستند می‌توانند از مفاد بخشنامه‌های قبلی سازمان امور مالیاتی کشور با رعایت مقررات مربوطه بهره‌مند شوند.

ح) در صورتی که جمع جرایم قابل بخشش موضوع کلیه قوانین مالیاتی در ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ کمتر یا مساوی ۷/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ میلیارد ریال باشد، جرایم یاد شده به میزان ۱۰۰% بخشیده می‌شود.

ط) در صورتی که جمع جرایم قابل بخشش موضوع کلیه قوانین مالیاتی در ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ بیشتر از ۷/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ میلیارد ریال باشد، در صوت پرداخت مازاد، معادل مبلغ ۷/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰میلیارد ریال از جرایم قابل بخشش، به میزان ۱۰۰% بخشیده می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیام مجلس دانش‌آموزی جمهوری اسلامی ایران به مناسبت دهه فجر
توقیف خودرو و کشف تریاک جاساز شده در ساک لباس
نقشه‌های آلودگی سواحل مکران نهایی شد
پایان مسابقات آزاد تیراندازی بانوان
وقتی حل مسئله جای توقف طرح‌ها را می‌گیرد
شکست سه بر دو مهرگان نور برابر صدرنشین لیگ والیبال
محدودیت ترافیکی تعطیلات یوم الله ۲۲ بهمن در گیلان
شاخص کل حدود یک درصد کاهش یافت
عرضه گاز مایع صادراتی تا عرضه داخلی پساب در بورس
اجرای محدودیت طرح ترافیکی راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن در شیراز
مسیر‌های راهپیمایی ۲۲ بهمن در استان یزد
سند ملی صنعت فرهنگی اسباب‌بازی ابلاغ شد
تولید سالانه ۲۰ هزار تن قزل‌آلا در ماهنشان
بهره‌برداری مرحله اول سکوی هوش مصنوعی سازمان حفاظت محیط زیست
کلنگ‌زنی ناحیه صنعتی حصاروئیه با سرمایه‌گذاری ۳۰۰۰ میلیارد ریال
همه با هم در جشن تولد پیروزی انقلاب اسلامی 
قرآن نمی‌سوزد
پیروزی شهداب بر حریف شمالی
طنین الله اکبر در مساجد
تایید صلاحیت ۹۲ درصد داوطلبان شوراهای شهر ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
مشارکت ۲۸۰ هزار فروشگاه در سراسر کشور برای اجرای طرح کالابرگ
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)