• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۳۵۹۲۷
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۱
کرمانشاه » سیاسی

علمای اهل سنت کرمانشاه: در دفاع از ایران و حمایت از رهبری جدید انقلاب ایستاده‌ایم

علمای اهل سنت استان کرمانشاه با صدور بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران و تسلیت شهادت رهبر انقلاب اسلامی و جمعی از فرماندهان و مردم، انتخاب آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای به رهبری انقلاب را تسلی‌بخش دانسته و بر وحدت ملی و آمادگی برای مقابله با متجاوزان تأکید کردند.

علمای اهل سنت کرمانشاه: در دفاع از ایران و حمایت از رهبری جدید انقلاب ایستاده‌ایم
 
به گزارش خبرگزاری صداوسیما کرمانشاه، علمای اهل سنت استان کرمانشاه با صدور بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران بر وحدت ملی و آمادگی برای مقابله با متجاوزان تأکید کردند.
 
《بسم الله الرحمن الرحیم 》
 
" إِنَّ اللَّهَ یُدافِعُ عَنِ الَّذِینَ آمَنُوا إِنَّ اللَّهَ لا یُحِبُّ کُلَّ خَوَّانٍ کَفُورٍ • أُذِنَ لِلَّذِینَ یُقاتَلُونَ بِأَنَّهُمْ ظُلِمُوا وَ إِنَّ اللَّهَ عَلى نَصْرِهِمْ لَقَدِیرٌ "
 
تاریخ بشریت گواه است که ماهیت وجودی رژیم غاصب صهیونی و استکبار جهانی از ابتدا سراسر ظلم و تجاوز و جنایت بوده و در این میان از هیچ جنایت و خباثتی فروگذار نکرده است.
 
حمله تروریستی آمریکا و رژیم صهیونی جنایت‌پیشه به ایران اسلامی، که به شهادت عزتمندانه رهبر عزیزمان امام خامنه‌ای اعلی‌الله مقامه و جمعی از سرداران رشید و مردم روزه دار منجر شد، سندی معتبر و متقن بر بزرگترین جنایت این سفاکان در تمام عمر منحوس‌شان است.
آمریکای جنایتکار با همدستی سگ هارش و همدستان ریاکار و خائن خود آغازگر تجاوز ظالمانه و جنگی دیگر شد که پایانی جز نابودی متجاوز نخواهد داشت.
شنبه‌ی خونین ۹ اسفند ماه ۱۴۰۴ اگر چه برای ملت بزرگ ایران همراه با داغی بزرگ و اندوهی جانکاه بود، اما شهادت این بزرگ مرد مجاهد تاریخ، حماسه‌ای بزرگ را رقم زد که قطعا بنیان رژیم غاصب صهیونیستی و سلطه‌ی ظالمانه‌ی آمریکا را برای همیشه پایان خواهد داد.
بدون شک تجاوز به کشوری مستقل همچون ایران با هیچ منطق و منطبق بر هیچ قانون بین المللی نبوده و مصداق روشن جنایت جنگی علیه بشریت است که انتظار می‌رفت مراجع و مراکز بین‌المللی با فوریت آن را محکوم و متجاوز را تنبیه می‌کردند. حال که این مراکز به وظیفه‌ی قانونی و بشری خویش عمل نمی‌کنند، ملت بزرگ ایران اسلامی با توکل بر خداوند متعال و با همت نیرو‌های مقتدر نظامی خویش متجاوزان جنایتکار را تنبیه و برای همیشه پشیمان و شر آنان را از سر ایران اسلامی کوتاه خواهد کرد.
اگرچه فقدان رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله العظمی سید علی خامنه‌ای (رحمة الله علیه) بر قلوب امت اسلامی سنگین و غم انگیز است، اما اقدام حکیمانه و مدبرانه مجلس خبرگان رهبری و انتخاب اصلح حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای بعنوان رهبر انقلاب اسلامی و سکاندار کشتی مقاومت امت اسلامی مرهمی بر قلوب شکسته جهان اسلام گردید.
در پایان اعلام می‌داریم؛
 ما ائمه جمعه و جماعات أهل سنت استان کرمانشاه، به همراه اعضای شورا‌های روحانیت و افتاء، مدیران و مدرسین و طلاب مدارس علوم دینی، امناء و متولیان مساجد اهل سنت، ضمن محکوم نمودن حمله و تجاوز بی شرمانه‌ی رژیم نامشروع صهیونیستی به خاک پاک ایران اسلامی، شهادت رهبر عزیزمان حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای قدّس‌سرّه و جمعی از سرداران رشید اسلام و فرماندهان سلحشور ایران اسلامی و مردم مظلوم و بی دفاع ایران اسلامی را به ملت شریف ایران و خانواده‌های عزادار این شهیدان والامقام تبریک و تسلیت عرض نموده، برای آن رادمرد تاریخ و همه‌ی شهدای اسلام علودرجات و برای ملت بزرگوار ایران صبرجمیل و اجر جزیل را از خدای منان مساَلت داریم.
رهبر شهید انقلاب اسلامی رحمةالله‌علیه، در دوران درخشان زعامت امت اسلامی، همواره برای وحدت و اخوت اسلامی اهمیت فوق العاده‌ای قائل بودند. تاکیدات حکیمانه‌ی آن رهبر فرزانه به عنوان وصیت ماندگار ایشان همواره سرلوحه‌ی حرکت سازنده‌ی ملت مؤمن و ولایت‌مدار ایران اسلامی و به‌ویژه جامعه‌ی أهل سنت استان کرمانشاه خواهد بود. 
اکنون با معرفی رهبر معظم جدید انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله حاج سید مجتبی خامنه‌ای دامت برکاته از سوی مجلس محترم خبرگان رهبری، بر بیعت قاطع و یک‌پارچه همه‌ی اقشار، اقوام و پیروان مذاهب مختلف با معظم له تاکید نموده و اعلام می‌داریم که جامعه اهل سنت استان کرمانشاه همواره در مسیر وحدت و انسجام ملی از هیچ همراهی و همدلی دریغ نخواهد ورزید و همانند بیعت با امام شهید انقلاب اسلامی رحمةالله‌علیه، بر عهد خود با ولی‌فقیه زمان حضرت آیت الله حاج سید مجتبی خامنه‌ای مدظله‌العالی استوار و پابرجا بوده و در مسیر اعتلای ایران اسلامی آماده هرگونه جانفشانی خواهیم بود و یک‌صدا، ضمن اعلام اطاعت از رهبری نظام، و حمایت از نیرو‌های مقتدر نظامی در دفاع مقدس، آمادگی خود و جامعه‌ی اهل سنت استان برای مقابله با هرگونه تجاوز و تجاوزکاران به کشور عزیزمان ایران اسلامی را اعلام نموده، از مردم شریف استان کرمانشاه درخواست می‌نماییم که ضمن حفظ آرامش عمومی و حضور در صحنه، با هوشیاری و بصیرت در شکست نقشه‌های شوم و جنایتکارانه‌ی دشمن نقش فعال و موثری را ایفا نمایند، همان‌گونه که تاکنون نیز با حضور در مساجد، خیابان‌ها و میادین شهر‌ها و مقابله با دشمنان جنایت‌پیشه، نقشی بی‌بدیل را ایفا نموده‌اند که از اقدام به موقع آنان نیز تقدیر می‌نمائیم. 
 
 " إِنَّ اللَّهَ عَزِیزٌ ذُوانتِقامٍ "
 
ائمه جمعه، جماعات، مدیران، مدرسین، طلاب و شورا‌های روحانیت اهل سنت استان کرمانشاه
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سامانه‌های موشکی هیمارس در کویت هدف موشک‌های زمین به زمین ارتش
ترامپ تعرفه کالا‌های صادراتی کانادا را ۵ برابر کرد
در نیکاراگوئه دیگر انتخابات برگزار نخواهد شد
تاکید وزیر خارجه جدید انگلیس بر پایان جنگ علیه ایران
فشار حداکثری آمریکا علیه کوبا مصداق نسل‌کشی است
استقبال مقاومت عراق از اقدام یمن در محاصره دریایی عربستان
آغاز به کار رسمی درمانگاه شهید علی هاشمی در مرز چذابه
لغو پرواز‌های ایرفرانس به ریاض و دوبی
اوقات شرعی ۳۰ تیرماه ۱۴۰۵ به افق اهواز
خدمات‌رسانی ۳۷۸ مجتمع خدماتی-رفاهی در مسیرهای منتهی به مرزهای اربعینی
اختلال در سامانه فروش بلیت قطار رفع شد؛ آغاز پیش‌فروش بلیت‌ها از صبح امروز
آمار پنتاگون از تلفات نظامیان آمریکایی در حملات ایران
تاکید بر ضرورت توسعه سکو‌های داخلی
شهادت ستوان دوم پاشایی در حمله آمریکای جنایتکار به تبریز
شنیده شدن صدای انفجار در هرمزگان، ۳۰ تیر ۱۴۰۵
لزوم احراز هویت خریداران در معاملات آنلاین
بازدید سفیر قزاقستان از مجموعه تراکتورسازی
ناکامی اروپا در تحریم‌های جدید روسیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳۰ تیر ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۵ به افق قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فقط ۲ روز تا پایان مهلت استفاده از اعتبار کالابرگ باقی مانده است
انفجارهای شدید در بحرین، کویت، امارات و شمال عراق
برگزاری امتحانات نهایی پایه دوازدهم در روز سه‌شنبه ۳۰ تیرماه
ادامه حملات تجاوزکاران آمریکایی به خاک ایران
هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند
فراخوان نام نویسی آزمون استخدامی سازمان منطقه آزاد کیش
ایران با استفاده از موشک‌های جدید، اوضاع را تغییر خواهد داد
یمن محاصره دریایی عربستان سعودی را آغاز کرد
حادثه دریایی نزدیک سواحل عمان
اعتراض و واکنش منفی هواداران به حضور ترامپ در فینال جام جهانی
امتحانات نهایی دانش آموزان، سه‌شنبه ۳۰ تیر برگزار می شود
حماس قهرمانی اسپانیا را تبریک گفت
بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور از مجتمع گاز پارس جنوبی
کشته و زخمی شدن دو نظامی دیگر آمریکا
بهای نفت از ۹۰ دلار گذشت
تعویض رایگان موتور‌های قدیمی کولر با موتور‌های کم مصرف جدید در خراسان جنوبی  (۴ نظر)
به روزرسانی آمار تلفات آمریکایی‌ها در جنگ علیه ایران  (۳ نظر)
فواد حسین: عراق برای ورود به جنگ تحت فشار است  (۲ نظر)
ملت ایران دشمن وحشی را از تجاوز پشیمان می کند  (۲ نظر)
کشور‌های میزبان متجاوزان آمریکایی آماده پاسخ متناظر باشند  (۲ نظر)
اعدام دو تن از عوامل جنایات میدان شهید علیخانی اصفهان  (۲ نظر)
حمله دوباره دشمن متجاوز به زیرساخت‌های هرمزگان  (۱ نظر)
انفجار دو فروند کشتی نفتکش با عبور از مسیر مین گذاری شده تنگه هرمز  (۱ نظر)
حمله کوبنده سپاه به پایگاه آمریکا در الازرق اردن  (۱ نظر)
سرلشکر عبداللهی: به‌هرگونه وحشی‌گری دشمن پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
ادامه حملات تجاوزکاران آمریکایی به خاک ایران  (۱ نظر)
هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند  (۱ نظر)
انهدام محل نگهداری شمپادهای آمریکا در بحرین  (۱ نظر)
با شکست طرح کریدور جنوبی، نقشه آمریکا در نطفه خفه شد  (۱ نظر)
اعتراض و واکنش منفی هواداران به حضور ترامپ در فینال جام جهانی  (۱ نظر)