استان فارس در راستای تحول دیجیتال و بهرهگیری از فناوریهای نوین، پیشگام اجرای طرح مدیریت و پایش هوشمند بخش کشاورزی در کشور شد.
تقویت پیوند دانشگاه و صنعت؛
در نشست مشترک سرپرست شرکت شهرکهای صنعتی استان فارس و سرپرست دانشگاه ملی مهارت فارس، بر گسترش همکاریهای راهبردی میان دانشگاه و صنعت تأکید شد.
سرپرست شرکت شهرکهای صنعتی فارس از تعیین تکلیف ۲۴ طرح سرمایهگذاری در استان خبرداد.
پشتیبانی از تولید با توسعه زیرساخت؛
زیرساختهای شهرکهای صنعتی سروستان در نشست مشترک مسوولان استانی و شهرستانی بررسی شد.
۳ هزار و ۹۵ شرکت پارسال توسط اداره کل ثبت اسناد و املاک فارس ثبت شد.
ساخت پایگاه امداد و نجات هلال احمر با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان در کیلومتر ۱۵ جاده خنج-فیروزآباد در روستای کهنویه آغاز شد.
در شهرستان پاسارگاد
۱۵۰ هکتار از زمینهای تصرف شده حریم رودخانه سیوند در پاسارگاد رفع تصرف شد.
در دیدار سفیر چین با استاندار فارس، بر توسعه و تداوم مناسبات سیاسی، اقتصادی و گردشگری میان استان فارس و کشور چین تأکید شد.
طرح "از مزرعه تا سفره" که از پارسال با هدف حذف واسطهها و عرضه مستقیم میوه و ترهبار از تولیدکننده به مصرفکننده توسط استانداری فارس به تعاون روستایی واگذار شده بود، اکنون با چالشهایی در اجرا مواجه شده است.
در شهرستان پاسارگاد
نخستین دوره ملی آموزش حفاظت و مرمت میراث سنگی در مجموعه جهانی پاسارگاد برگزار شد.