نماینده مردم رامیان و آزادشهر در مجلس شورای اسلامی خواستار توجه بیشتر به بخش کشاورزی گلستان به عنوان زیربنای اقتصادی گلستان شد.
حوالی ساعت ۰۹:۲۱ صبح امروز شنبه ۱۸ بهمنماه ۱۴۰۴ حادثه ای در کارخانه «طلای سفید» واقع در محور کلاله به گنبد کاووس استان گلستان رخ داد که در نتیجه آن سه نفر از کارگران از ارتفاع یک سیلو گندم و غلات به پایین سقوط کردند
کارشناس هواشناسی گلستان پیش بینی کرد: در ۲۴ ساعت آینده جو استان پایدارخواهد بود.
۲۱ اردیبهشت ماه در تقویم کشورمان روز مختومقلی فراغی به ثبت رسید.
گنبدکاووسیها امروز هتک حرمت به ساحت مقدس قرآن را محکوم کردند.
یادواره شهدا در تعدادی از شهرها و روستاهای گلستان برگزار شد.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان گلستان از وقوع سانحه رانندگی مرگبار در محور شاهرود به آزادشهر خبر داد و گفت: در پی برخورد یک دستگاه خودروی سواری تیبا با اتوبوس، سه نفر در صحنه حادثه جان خود را از دست دادند.
حادثه تصادف در جاده جنگل گلستان حوالی موزه حیاط وحش دو مجروح برجای گذاشت.
جمعی از دختران گرگانی به مسجد امیر در این شهر رفتند و تعدادی قرآن به این مکان مقدس که طعمه آتش فتنه آمریکایی صهیونیستی در اغتشاشات اخیر شده بود، اهدا کردند.
کارشناس هواشناسی گلستان گفت: با خروج سامانه بارشی از استان،از فردا تا شنبه هوای استان پایدار است اما برای صبح فردا به صورت موقت پدیده یخبندان مورد انتظار است.