• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۶۹۰۴
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۴
یزد » اقتصادی

تولید ۲۰ درصد از محصولات گلخانه‌ای کشور در استان یزد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد: این استان با سطحی معادل هزار و ۸۴۰ هکتار گلخانه و با تولید ۵۴۲ هزار تن انواع محصولات گلخانه‌ای ۲۰ درصد از سهم تولید کشور را به خود اختصاص داده است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، سجادی پور گفت: بخش کشاورزی در استان با دارا بودن ۱۳ درصد شاغلین، ۱۵ درصد از تولید ناخالص داخلی را به خود اختصاص داده است.تولید ۲۰ درصد از محصولات گلخانه‌ای کشور در استان یزد

وی سطح کل اراضی زیر کشت را ۱۱۴ هزار هکتار برشمرد که از این مقدار ۲۹ درصد را محصولات زراعی و ۷۱ درصد مابقی را محصولات باغی تشکیل داده اند که در مجموع حدود یک درصد از کل سطح زیر کشت آبی کشور در این استان واقع شده است.

سجادی پور افزود: بهره برداران یزدی در سال گذشته زمینه تولید بالغ بر ۱.۸ میلیون تن انواع محصولات کشاورزی شامل تولیدات باغی ۲۶۹ هزارتن، تولیدات زراعی ۵۹۱ هزار تن، تولیدات دامی ۴۰۳ هزار تن و تولیدات گلخانه‌ای ۵۴۲ هزار تن به ارزش ۱۵۳ هزار میلیارد ریال را فراهم کرده اند.

وی تأکید کرد: هم اکنون این استان با سطحی معادل هزار و ۸۴۰ هکتار گلخانه و با تولید ۵۴۲ هزار تن انواع محصولات گلخانه‌ای ۲۰ درصد از سهم تولید کشور را به خود اختصاص داده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همچنین افزایش ۴۲ درصدی تولید محصولات زراعی (از ۴۱۷ هزارتن در سال ۹۲ به ۵۹۱ هزار تن در پایان سال ۹۸) افزایش ۴۸ درصدی تولیدات باغی (از ۱۸۲ هزارتن در سال ۹۲ به ۲۶۸ هزار تن در سال ۹۸) افزایش ۷۶ درصدی سطح زیر کشت محصولات گلخانه‌ای و تنوع بخشی به کشت‌های فضای بسته به منظور ارتقاء بهره وری آب، احداث اولین گلخانه کشت به روش بازچرخانی آب (NFT با پتانسیل تولید ۶۰ کیلوگرم محصول در واحد سطح، آغاز عملیات اجرایی برای انتقال کشت علوفه به محیط‌های کنترل شده گلخانه‌ای در سطح ۹۰ هزار مترمربع با شاخصه تولید ۱۰ برابری در مقایسه با فضای باز، و تولید ۱۰۰ میلیون انواع نشاء سبزی و صیفی و ترویج کشت نشایی با هدف کاهش ۱۵ درصدی در مصرف آب، انرژی و زمان را از جمله دستاورد‌های بخش تولیدات گیاهی برشمرد.

سجادی پور اتخاذ سیاست‌های مناسب به ویژه اصلاح نژاد و جایگزینی دام‌های پربازده و پرتولید در بخش دام و طیور در سال‌های اخیر را مسبب افزایش ۷۶ درصدی در تولید گوشت قرمز، ۸۷ درصدی در تولید تخم مرغ، ۵۸ درصدی در تولید شیرخام و ۲۶ درصدی در گوشت طیور دانست و افزود: با بهره برداری از هزار و ۵۱۹ واحد دامپروری مجموع واحد‌های بهره برداری شده با افزایش ۶۷ درصدی به سه هزار و ۷۶۷ واحد رسیده است.

این مقام مسئول، معرفی ۵ گونه مواد جدید ماهی تیلاپیا برای نخستین بار توسط مرکز تحقیقات آبزیان آب‌های شور داخلی بافق و صدور ۱۷ مورد موافقت اصولی و جواز تاسیس به ظرفیت ۱۷ هزار تن پرورش و ۳۲ میلیون قطعه تکثیر بچه ماهی، تعریف و تصویب ۳۵ پهنه دام و طیور با ظرفیت استقرار ۲ هزار و ۶۵۳ واحد دامداری، ایجاد مراکز تکثیر و اصلاح نژاد دام سبک پر تولید مورسیا به ظرفیت ۴ هزار راس و پیگیری تشکیل انجمن ملی بز مورسیا و همچنین تولید سالیانه سه هزار و ۴۰۰ تن گوشت بلدرچین و کسب رتبه اول کشوری در این زمینه را از جمله دستاورد‌های بخش دام و طیور استان عنوان کرد.

مسئول بخش کشاورزی استان یزد، افزایش ۱۳۰ درصدی توسعه سیستم‌های نوین آبیاری از ۱۳ هزار و ۴۰۰ هکتار در سال ۹۲ به ۳۰ هزار هکتار در سال ۹۸ و صرفه جویی ۱۰۰ میلیون متر مکعبی در آب کشاورزی و افزایش راندمان از ۳۹ درصد به ۴۸ درصد را گام بلندی برای ارتقای بهره وری آب در این منطقه خشک برشمرد.

سجادی پور افزایش ۱۷۸ درصدی ظرفیت واحد‌های صنایع تبدیلی و غذایی بخش کشاورزی از ۴۴۵ هزارتن به هزار و ۲۳۷ هزارتن با احداث و بهره برداری از ۲۱۹ واحد صنفی با سرمایه گذاری پنج هزار و ۶۷۱ میلیارد ریال و تولید سالیانه ۷۹۲ هزارتن را سند دیگری از موفقیت بخش کشاورزی استان عنوان کرد که طی آن زمینه اشتغال چهار هزار و ۱۴ نفر را به طور دائم فراهم نموده است.

وی افزایش ۳۶ درصدی ضریب مکانیزاسیون محصولات کشاورزی با نوسازی ۴۵ درصدی از ناوگان ماشین‌های کشاورزی، ایجاد ۱۴ شهرک گلخانه ای، افزایش سرمایه صندوق حمایت از بخش کشاورزی از ۲۷۰ میلیارد ریال در سال ۹۲ به ۱۱۴۰ میلیارد ریال در سال ۹۹ و کسب جایگاه دوم کشور و همچنین ایجاد ۶ صندوق شهرستانی طی سال ۹۸ را از دیگر دستاورد‌های حاصله در این دولت عنوان نمود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش دانش‌آموزان سمپاد چهارمحال و بختیاری در المپیاد ملی «لیزر و فوتونیک»
درگذشت داریوش محمدی هنرمند سینما
ناشران پرفروش نمایشگاه مجازی کتاب تهران معرفی شدند
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
تعویق بازی تراکتور - پرسپولیس در جام حذفی
مایحتاج خود را از میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار تهیه می‌کنند
معرفی رئیس سازمان پزشکی قانونی به عنوان مدیر برتر در حوزه جوانی جمعیت
زیبایی روستا‌های استان همدان در بسته «روستا خبر» 
ضرورت استعفای روسای هیئت‌های ورزشی برای نامزدی در انتخابات شورا‌ها 
تعیین اعضای ستاد انتخابات شهرستان تبریز
مسابقه ماهیگیری گرامیداشت هفته کیش
بانک مرکزی پس از آینده، سراغ موسسه ملل رفت
لزوم اقدام جدی و میدانی برای ارتقای فرهنگ کتابخوانی در ایران
ویژه برنامه «پایان‌نامه» و مجموعه مستند «رخ مادر» از قاب سیما
نجات مرد ۶۲ ساله در ارتفاعات روستای خرمایک فراشبند
۲ هزار و ۵۰۰ ستاره گلستان در یک سایت؛ از تاریخ تا هنر در دستان شما
سیزدهمین هفته «سینما افق» در شبکه افق
دستگیری محکومان فراری در عملیات نیروهای پلیس اراک
تجارت ۳ هزار شرکت اقتصادی هرات افغانستان از مسیر گذرگاه دوغارون تایباد
تشکیل شرکت بزرگ آب و انرژی در استان یزد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
هشدار زرد هواشناسی چهارمحال و بختیاری
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد
پویش آبادان را سبز میکنیم
تجاوز رژیم صهیونی به خاک لبنان با عبور از خط آبی
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
مسابقات درگ قهرمانی کشور در جزیره کیش
نگرانی پنتاگون از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به عربستان سعودی
اصلاح رفتار مدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
برگزاری نشست آموزشی طراحان و ناظران گاز با هدف ارتقای دانش فنی
برگزاری انتخابات عراق مایه ارتقای عظمت این ملت است
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
بارش باران در خوزستان تا هفته آینده
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۲ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)